kayıt

Hiçbir şeyin eski tadının kalmaması

  1. 1
    Özellikle sebze, meyvede kendini gösteren sıkıntı, gerileme. Patlıcandan soğur mu insan? Bunun da bir eşiği varmış...
  2. 2
    su götürmez gerçeklerden sadece bir tanesidir.
  3. 3
    (bkz: stalk)
    ağız tadıyla stalka giremiyorum. hesabı da gizliye almış şrfsz.
  4. 4
    (bkz: uyumak)
    Önceden fazla uyuyunca keyif alırdım, şimdi bok yemiş gibi uyanıyorum. Yaşlandık sanırım.
  5. 5
    (bkz: internet)

    eskiden internette takIlmak bana keyif verir idi lakin artIk zorunda kalmadIkca giresim bile gelmiyor. galiba bunun baslangic tarihi facebook'un orta yas ve uzeri guruh tarafIndan kesfedilmesine denk gelir.

    ölü internet teorisi gercek olabilir ondan da kaynaklanbilir.
  6. 6
    Çağımız sorunu. Tahammülümüz hiçbir şeye kalmadığı gibi hep daha fazlasını isteyip tatmin duygularımızın gitgide yok olduğunu gösteren durum bence. Tabi domates biber patlıcandan bahsetmiyorum onların artık gerçekten tadı yok. Ben yaptıklarımızdan ruhumuzun tahmininden bahsediyorum. Çok değil iki yıl önce bana çok keyif veren ve içimde sebepsizce huzura neden olan bir şeyin yani balkonda yağmur izleyerek kahve sigara içmenin bana hiçbir şey hissettirmediğini farkettim. Sanki arınırdım önceden bunu yaparken ama şimdi hiçbirşey ifade etmemesi ne oluyor ya dedirtti bana . Yani hiçbir şeyin tadı kalmadığı gibi rutinlerimizin sıkıcı rahatlığıda batar oldu.. Biz artık milletçe iflah olmayız. Böyle memnuniyetsiz tatminsiz ve tahammülsüz öleceğiz.
  7. 7
    bir gün bu sözü söyleyeceğimi hiç düşünmemiştim. sanırım ben de artık yaşlanmaya başladım. ama gerçekten tadı yok. insanların yüzlerinde gülümsemeden eser kalmamış.