kayıt

akp'li vekillerin sahte oy kullanırken yakalanması

  1. 1
    Karar yeter sayısının çıkması için yaptıklarıdır. Bu akşam gerçekleşen olayda oy verildikten sonra chp yoklama talebinde bulunuyor ve fakat 8 kişinin oyu olmasına rağmen kendisinin olmadığı tespit ediliyor bu da meclisi pazartesine kadar tatil ettiriyor.

    twitter.com/...
  2. 2
    yüzleri bile kızarmaz.
  3. 3
    (bkz: halk gereken cevabı sandıkta verir zırvası)
  4. 4
    yüzü kızarmayanların yaptığıdır.

    artık mecliste bile bunlar oluyorsa, genel seçimleri düşünemiyorum. referandumu hiç düşünemiyorum.
  5. 5
    +sjsjsjdmjdlfk.
    -neye gülüyorsun?
    +partinin adı 'adalet' ve kalkınma partisi.
    -aq sjsjdmdkdmd.
  6. 6
    Yalan haber. Hahaha. İlginç.
  7. 7
    demokrasi, siyasi ahlakın olduğu herhangi bir gelişmekte olan veya gelişmiş ülkede net istifa sebebidir. bizde ise küçük bir mümin latifesi.
  8. 8
    şaşırtmayandır.
  9. 9
    hangimiz gitmediğimiz derste yerimize imza attırmadık ki? adamlar daha ileri boyuta taşımışlar. bize müstehak. sanki çok ahlaklıymış gibi iki imzanın lafını edemeyeceğim.
  10. 10
    oy sayımını yapanların fetöcü çıkmasıyla sonuçlanacak durumdur.
  11. 11
    Haber niteliği taşımayan olay, tam tersi olsaydı haber olurdu ancak.
  12. 12
    Oy denilince aklıma egemen bağış'ın, yüce divan'a sevk için oylamasında fırlattığı oy pusulası geliyor. Bu yüzden hiç şaşırmadığım bir haber oldu.

    bu ülkede hiçbir şeyin demokratik olduğuna inanmıyorduk zaten değil mi?
  13. 13
    N.Ş.A da demokratik bir ülkede sansasyona sebebiyet verecek bir olay iken bizde ki ömrü birkaç gün içinde dolacak haberdir. evet o kadar kötü durumdayız.
  14. 14
    chp'li vekillerin korkunç bir şekilde akp'nin üstüne gittiği düzenbazlık. ve akp'liler utanıp sıkılmadan bunu savunuyorlar.