kayıt

kutup sözlük sözelcileri

  1. 1
    liselerin üvey evlat muamelesi görmesine rağmen en yüksek başarıyı getiren öğrencileridir. * sözel candır.
  2. 2
    +1 le katıldığım grup. LYS 2011 454 puan
  3. 3
    Açılın, ben sözelciyim!
  4. 4
    ameledirler bunlar. potansiyel amele. 2 artı 2 yi çoğu cevaplayamaz eminim. hadi tamam bu mübalağaydı. ulan basit bir problem sorusunu çözemeyeceklerine eminim.

    sözel sınıf ameleleri sizi zaaaaaaaaaaaaaaaaa.
  5. 5
    zeka düzeyi oldukça düşük olanlardır. yüksek olsa zaten matematik yaparlardı.
  6. 6
    ikiyle ikiyi toplayamam ama üçüncü sınıfta ingilişçe şiir yazıp birincilik alıyodum :))
  7. 7
    çok kızgın çocuklardır.

    ulan ne biçim eksiliyorsunuz.

    valla kızmadım. amacım zaten eksilenmekti xd.

    ama eksilemek için özelden birilerine yalvarmayın sakın reca ediyorum. zira henüz kuduz aşısı ve tetanoz aşısı olmadım muhahahaha.
  8. 8
    liseliler kenara.
    sözelcinin tillahı burada.

    (bkz: tde)
  9. 9
    herkesin illallah ettiği "de ayrı"cılardan olanlardır. adamlar napsın ki amk. bilgili oldukları tek şey yazı. oysaki ben d ile e'nin arasındaki açıyı bile bulabilirim.
  10. 10
    valla beyin hücrelerini merak ediyorum.

    bunların beyin dalgaları durmuştur ha, donuktur böyle. eeg ye soksan makine alarm verir, ölçemez yeminle.

    başka hiçbir şekilde açıklanamaz. bütün açık kapalı havzaları, çüktümün karadenizindeki bütün dağları ezberlemek.

    bunların beyin hücreleri var ya, bence kendilerini mürted ilan edip ölmek istiyorlardır.
  11. 11
    kim demiş sayısalcılar sözelcilerden daha zeki diye ? ilk önce kendine baksın o yazar ve her insanın yeteneğinin aynı doğrultuda çalışmadığını öğrensin.

    bu tip insanlar insanın zekasını matematikle ölçüyor. efendiler, zeka bununla ölçülmez.

    sayısalcı birisi makine gibidir. önüne gelen her matematik sorusunu çözebilir çünkü beyni ona ayarlanmıştır. yani insanı belirli bir kaba sokar. daha az bir perspektife sahip olursun çünkü bir problemin ya bir çözümü vardır ya da iki. üçüncüsünü göremezsin. hadi onlara felsefi bir soru sor. yiyorsa cevap versinler. apışıp kalacaklarına yemin ederim.

    bu lanet olası matematik, sizi robotlaştırıyor. hayat işlemlerden ibaret değil. sizce neden sayısalda bile felsefe var ? sen sayısalcısın ne gerek var o derse ? çünkü eğitim öğretimden görevli olanlar, öğrencilerin bu yoğun matematik dersi arasında beynin sorgulama yetisini kaybetmemesini istiyor.

    inşaat mühendisi olsan bile, o dersi görüyorsun. bu ülkenin düşünebilen sayısalcılara ihtiyacı var. emir kulu gibi olup her şeye 'he' diyen amelelere değil.

    diğer bütün insanlarla eşit olduğunuzu unutmadan zekanızı kullanın.
  12. 12
    valla bizim bakkal bunlardan daha sayısalcıdır.

    hiçbir şey yapamasa adam hesap makinesiyle leblebi yazabiliyor.

    hiçbir şey yapamasa borç defterinden mahalledeki kevaşe sözelci kızın hesabını alt alta hesaplayıp, tezgah arkasında borcu tahsil edebiliyor.

    siz ne sikime yararsınız kutup sözlük sözelcileri, ancak saniyede 170 küfür ve vurdurma isteği gönderirsiniz konta.

    kont bugün yine çok merhametlli.
  13. 13
    bir sözelci olarak bakkal defterini pek hesaplayamam ama bir 720p görüntüde bir çocuğun gözünden düşen kirpiğin kaç saniye de, kaç birim rüzgar ile yere değip kaç frame sonra graphic match ile diğer sahnede kaç lümen ışıkla dokusunu kaybetmeden, kontrastını kaybetmeden, nasıl estetik ineceğini bilirim.

    matematiksel olarak küfür edemem ama hangi rengin kaç oranla, hangi görsel efektle, hangi saturasyonla, hangi çerçeve ile, arka plana küfür gibi gelebileceğini bilirim. hangi dokunun hangi 3d projeksiyonda bozulacağını, hakaret gibi gelebileceğini bilirim, alan hesaplaması ve bakış.

    rotasyon olayı 360 dereceden ibaret olmadığı gibi bir olaya tüm yönleri ile bakmasını bilirim. sözelci ya da sayısalcı olduğum için değil, öğrenmeye açık olduğum için.

    robotik kulübündeki arkadaşlarla rehabilitasyon kolu incelemesinde görev aldığımı bilirim. belki bilimsel bir katkım yok ama çevrem sayesinde 15 kişiye yapacakları deneyi 400 kişiye yapmalarını sağlamıştım. bu matematiği de herkes çözemez. % 2600'den fazla bir oran.

    t: masumane başlığın gereksiz trollenmesi. bir yerden sonra da komik gelmeyişi. gereksiz abartılı, genellemeler. kafanın sabitlenip kalması olayı.

  14. 14
    Selam, sözlük hayatımda gördüğüm en saçma başlıklardan.

    Neyi kanıtlıyorsunuz olum? "Ben sözelciyim hayata şöyle bakıyorum" Ben sayısalcıyım sözelciler gerizekalı" dediniz de başınız göğe mi erdi?

    Şurada bunun tartışmasını yapacağınıza gidin alevinin başlıklarına bakın.

    İygünler, saygılar.