1
* öpmenin kabul olmasının şartlarından biridir. farzdır.
2
Tam iki kez öpecekken eğer karşı taraf 3'lemeyi tamamlamaya ant içtiyse kollarınızdan tutup 3.öpücüğe zorlar.
sonra da ben 3 kere öpmeden yapamam hahhahhay diye atılan gürültülü bir kahkaha sonrası tıpış tıpış yerinize gidersiniz.
3
rus stili. gerçi almanlar da böyle öpüyordu sanırım.
4
Bunun bilinçaltıma kodlanmasına neden olan kim ise ona laflar hazırladım.
Bu kadar rezil bir öpme şekli olamaz. Kendimi kaybedip her defasında 3 kez öpüyorum.
Öpüşme faslına gelindiğinde aklıma geldikçe içimden "birazdan öpeceksin, sakin ol ve 2 kez öp" diyorum. Bu defa da karşımdaki kişi 3 kez öpmeye yelteniyor, yine kalıyorum öyle salak gibi.
Lanet olsun. Herkes birbirini 2 kez öpsün ya...
5
Çok seviyorsam 2 kere öptükten sonra tam da sarildigim an hemencecik öpüyorum.
6
Malesef ki sonu öpüşmeye varıyor. Acı tecrübeler yaşadık altın günlerinde...
(bkz: sad but true)
7
Allah'ın hakkı üçtür lafından yola çıkmaktır. Bunu dizginleyebilen yok sanırım...
8
Bi de bunların öptükten sonra sarılma girişiminde bulunanları vardır tam uzaklaşırken tekrar kollarıyla kendilerine çekmeleri falan
(bkz: hoaydaaa)
9
Benim gözümde Arapların yaptığı öpüşme biçimidir.
11
Neticede sarılmak tokalaşmaktan daha hijyenik olduğundan kabul edebileceğim bir hal alırken öpme adetini gerçek anlamda sergileyen insanlardan rahatsız oluyorum.
Kişinin mahrem alanınıza girerek sizi ağzı ile ıslatması, tabii tamamıyla tek tarafın arzusu sonucu gerçekleşen bir durumdan bahsediyorum, ve sizin elinizle yanağınızı silerken yakalanmanızın getirdiği utanç altında ezilmeniz.
Ne trajik bir gün.
↑