kayıt

david beckham

  1. 55
    tam bir efsanedir. giriştiği hemen her alanda üstelik…
  2. 54
    her anlamda overrated olduğunu düşündüğüm 1 ünlü. hani her seyden var kendisinde evet ama hiçbiri aşırı değil. Mesela kendisinden çok daha yakışıklı erkekler var, daha karizmatik erkekler var, daha zenginler var, çok daha iyi oyuncular var..

    topçuluğu dışında beni alakadar etmiyor da açıkçası, topçuluğu konusunda ise global sergen yalçın olarak düşünürüm. balon oğlu balon. figo, giggs hatta gerrard, lampard gibi topçuların çok arkasındadır. mesela sergen de emre, okan, tugay gibi topçuların gerisindeydi hep. kendisinin farkı İngiliz ve daha yakışıklı olması.
  3. 53
    bir erkek olarak kıskandığım 2-3 adamdan biri. bu dünyaya çok fazla.

    twitter.com/...
  4. 52
    figo bence yetenek konusunda daha iyiydi kendisinden. imajı ile daha popüler oldu.
  5. 51
    Şöhretini yeteneğine değil karizmasına borçlu olan eski topçu. Zidane, xavi, iniesta, pirlo, del piero falan bunun oynadığı topu tek ayağıyla oynarlardı.
    • 50
      Sen allahın bir lütfusun.

      Müthiş bir erkek, eş ve baba olduğunu düşünüyorum özellikle kızı ile birlikte fotoğraflarını paylaştığında tekrar tekrar hayran oluyorum.
    • 49
      son 25-30 yılın en iyi sağ kanat oyuncusudur.
      kendisinin kadronun en önemli oyuncularından biri olduğu dönemde.. 90'ların ikinci yarısı ve 2000'lerin başında manu'nun ingiltere'ye koyduğu ambargo bir daha kolay kolay tekrarlanmayacak. son 4 yılda 4 farklı takım şampiyon oldu mesela.

      united'da van nistelrooy hariç çok üst düzey bir forvetle oynamadı.
      cantona'nın son döneminde yavaş yavaş takıma girmeye başladı.
      yorke ve cole gibi iki yıldız olmayan adam, solskjaer gibi bir papatya falı ve sheringham gibi 30'undan sonra manu'ya gelmiş adamlarla oynadı yıllarca. bunların hepsini premier lig şampiyonluğu seviyesinde iyi golcü yapan oyuncuların başında beckham geliyor. son uzun top üstadı ingiliz de diyebiliriz beckham için. beckham sonrası meşhur ingiliz futbolu da şekil değiştirmeye başladı.

      ve fakat ultra yakışıklı olması nedeniyle hep başka yerlere kaydı beckham'ın olağanüstü futbolu. george best gibi.
    • 48
      www.instagram.com/...

      (bkz: yalarım)

      Sen allahın bir lütfusun deyvid.
    • 47
      Müthiş bir yaratık, dölleri de öyle.
      Dünyayı Beckham gibi kahramanlar güzelleştirecek. Teşekkürler sipirmin!
    • 46
      Bu adamla tek ortak özelliğimiz ikimizin de erkek olması...

      Adam yakışıklı olmasıyla yetinmeyip offspringlerini de yakışıklı yapmış.

      Bi bitin artık aq
    • 45
      bir insanın sahip olacağı her şeye sahip. Daha ne olabilirdi diyorum ve hiçbir şey gelmiyor aklıma. Yakışıklılık, para, şöhret, güzel bir eş, Mutlu bir evlilik, sağlıklı çocuklar...
    • 44
      bu kadar yakışıklı olma orospu çocuğu.

      pbs.twimg.com/...
      pbs.twimg.com/...
      pbs.twimg.com/...
    • 43
      poposunu çok beğenirdim eskiden. ama şu an herkesin dilinde, çok gözde. o yüzden poposu bile ilgimi çekmiyor artık.
    • 42
      Victoria'nın kıçını toplayacağım diye heba oldu taş gibi adam, çok üzülüyorum sözlük :(
      Kadın içip içip dağıtıyor, bu minnoş onunla uğraşıyor.

      Hoff...
      Gece gece dertlendim.
    • 41
      aklımda hep türkiye-ingiltere maçındaki ayaklarının birbirine dolanması hadisesiyle yer eden ingiliz top tepici. maçı izlediğimiz bahçenin sahibi gülizar teyze de "ben içimden baya bi sure okuyan ondan atamıyo" demişti. he anam truva brad pitt saçlı çakı gibi herif de sen öyle ediyan diye atamadı penaltıyı.
    • 40
      www.instagram.com/...

      ulan kaslı erkekte bilmiyom ki ya, bununkiler de kadayıf olmuştur artık ama olsun.
    • 39
      Dünyanın en iyi futbolcuları kategorisine giremese bile hatrı sayılır düzeyde efsanelerden biri.

      O ortalar, o free kickler insanı mest ediyordu ya.
    • 38
      cantona görmesem he diyecem güzel oynadı onu da boşver barcelona da ronaldinho denilen rat ın neler yaptığını izlemesem gene he sen bir harikasın diyecem.

      olmuyor.

      neresinden tutsam elimde kalıyor.
    • 37
      (bkz: analar neler doğuruyor)
      (bkz: sen allahın bir lütfusun)
    • 36
      balon futbolcu.

      reklam harikası.
    • 35
      (bkz: ve tanrı erkeği yarattı)
      (bkz: hey yavrum hey)
    • 34
      twitter.com/...
    • 33
      bence hiç yakışıklı değil. bir daha diyorum yakışıklı değil. at ateşli oyunu. bence değil.
    • 32
      çiçek aldı diye haber olan eski futbolcu. sıçsa haber yapacaklar amk. bu hareket çıtayı yükseltiyorsa, çıtanızı sikeyim.
      • çerçeve lazım mı?
    • 31
      Yine çıtayı allahu ekber dağlarına yükseltmiş. Akşam akşam sinirlerim bozuldu.

      twitter.com/...