kayıt

ekşi'den gelen yazarları hak etmiyor oluşumuz

  1. 1
    uykularımı kaçıran acımasız gerçek. öyle lanet bir his ve düşünce ki bu, kendimi alihan'dan tokat yiyen ajdar gibi hissediyorum. bu ekşi isyanının sözlük online sayısı bağlamında faydası oldu, kabul ediyorum ama insan bir haber verir önce. ekşi'den yazarlar gelecek, kendinize bir çeki düzen verin falan diye duyuru atar. eve bir misafir götürünce haber vermemeye benzedi bu. iki üç ansiklopedi okurduk, belgesel izlerdik hiç olmazsa. 6 mart 2016 itibarı ile düştüğümüz gülünç ötesi durum nesiller boyu anlatılacak, kutup sözlük tarihinde bir utanç sayfası olarak yerini alacaktır diye düşünüyorum. cehape zihniyetinin bir gecede cahil bıraktığı dedelerimiz misali, bir gecede rezil olduk. elim ayağım titriyor sinirden.
  2. 2
    (bkz: ekşi'den gelen yazarlar allah'ın kulu ve elçisidir)
    - makara suresi, 19. ayet.
  3. 3
    (bkz: veni vidi vici)*
  4. 4
    herkes bu yazarlara atar yapıyor ama dikkat ederseniz seri girdi yapılması ve girdilerin bilgilendirici, uzun ve içi dolu olduğunu kimse inkar edemez. ekşi'den önce ilk 4. nesil yazarlardanım ve bana da aynı şeyi yapmışlardı. eski nesillere bakmadan devam edin. devrim geliyor ayk. korkma, titre.
  5. 5
    Sözlüğün kalitesi artmıştır amenna ama pek de bir fark olmadı. yaptığım hesaba göre 10 yıla kanzuk burayı da alır ve içine eder. Demedi demeyin
  6. 6
    Bence bizler hosbulduk ama pek hosunuza gitmedik gibi
  7. 7
    Ekşi'den geldim ama ne fularım var ne de çok şey bilirim. Karınca kararınca birilerine yardım etmeye ve fikirlerini içinde patlatmak yerine böyle yerlere yazmaya çalışan biriyim. Sürekli ya 4. Nesil yazarların kötülendiği ya da ekşi'den gelenlerin olumsuz eleştirildiği girdilere denk geliyorum. Şurada iki girdi gireceğiz, bir oy atacağız, fikirlerimizi söyleyip olaysız dağılacağız. Nedir bu ayrıştırmacılık?
  8. 8
    (bkz: 4.nesil yazar ekşici yazardır )
  9. 9
    o zaman ilk müslümanları kabul eden medineli'ler de müslümanlığı mı hak etmiyordu? kim ne derse desin, ister ekşide yazar olsun, ister benim gibi yıllarca beklemiş çaylak olsun. isterse de önceki nesillerden yazarlar olsun, herkes birlik olmalı ve bence 2001-2008 arasındaki efsanevi ekşisözlük tadını yakalamak için gayret sarfetmelidir. nesiller yoktur, fikirler vardır ve fikirler kalıcıdır. artık ekşici kutupçu diye ayrım yapmayalım ve herkesi kıskandıracak kadar bilgiyi artık kutup sözlük ortamına koyalım.

    (bkz: birlik olun ey insanlar)
  10. 10
    yemin ediyorum buraya gelirken çoraplarımı dahi değiştirdim. saçıma jöle sürdüm.ıslak mendille koltuk altlarımı sildim. sizler tarafından geçerli yada geçersiz sayılabilecek tüm bilgi ve birikimlerim ile kapınızın önüne geldim.burada bulunan hiç bir birey ve yazar için tehlike oluşturduğumu söyleyemem. birileri tarafından cami avlusuna da bırakılmadığımıza göre (buraya gelen ekşi yazarlar sanıyorum ki kendi iradeleri, kendi seçimlerinden dolayı burayı tercih etti) beraber mutlu yaşamanın kurallarını oluşturalım derim.
  11. 11
    4 yıl çaylak takılmanın,yazar olunca da 4 günde atılmanın daha sonra 4 yıl yine çaylak takılmamın ve tekrar yazar olamadan sözlükteki iç savaş neticesinde kendimi dışarı zor attığım bir oluşumdan kaçarken yine 4.nesil bir yazar olmanın verdiği huzur.
  12. 12
    (bkz: zaten çoğu geri gitti)
  13. 13
    En azindan portakal suyu ikram edilebilirdi. Kuru pasta falan hic soylemiyorum zaten.
  14. 14
    (bkz: yazar hak etmek)
  15. 15
    Ekşi yazarları güzel insanlardır.Hoşgeldiniz.
  16. 16
    (bkz: Ay götüm)

    Değerlenen portakal bahçelerim imara açılmış gibi hissediyorum. Lüküs Daireler alacağım ama huzurla dolduğum yer yıkılmış gibi hissediyorum bu gelenler sayesinde/yüzünden.

    #287397

    Bu girdinin altına yazan adamlar şimdi yoklar. Soyları tükenme tehlikesinde lan.
  17. 17
    ekşi suserları üst düzey yazarlardır zira yazar olmak için iki sene beklerler.