moda
- 35Kadınlar için alışveriş bir tutku olarak nitelendirilmekte ve kadınların büyük bir kısmı alışveriş yapmaktan keyif almaktadır. Kadın giyim sektörü kadınlar için geniş ürün çeşitliliğinin bulunduğu, yeni sezon kadın giyim ürünlerinin yer aldığı bir sektördür. Çeşitliliğin çok olması kadınların alışveriş süresinin uzun olması ile ilişkilendirilmekte ve kadınlar için sunulan ürün çeşitliliği kalite noktasında da önem oluşturmaktadır. Kaliteli ürünlerin uygun fiyatlarla temin edilebildiği firmalardan biri olan www.vettamoda.com... sektörde hizmete başladığı günden beri ürünlerinde kalite standartlarına önem vermekte ve her bütçeye uygun fiyatlarla satış yapmaktadır.
- 34türkiye'de bu sektöre profesyonel bir şekilde dahil olan erkeklerin ekseriyetinin gay olması haremlik selamlık durumu olabilir. gay olmayanlar öğütme filtresine takılıp sektöre dahil olamıyor gibi geliyor bana. osmanlı'dan kalma saçma bir algı mirasından dolayı gayler erkek kabul edilmiyor. kadın kadına takılıyorlar gibi bir algı var. çok yanlış ya.
- 33sahiliyle, çay bahçesiyle, sokaklarıyla, çağdaşlığıyla istanbul'un son kalesi.
- 32kadıköy'ün orta derece bir semti.
- 31Moda, özellikle giyim kuşam, ayak giyimi, aksesuar, makyaj, pirsing ya da mobilyada popüler stil ya da uygulama için kullanılan genel bir terim. Moda, kelime anlamıyla toplumun tüketim trendleri belirleyen tüketim anlayışı olarak tanımlanılmaktadır.
kaynak: wiki
erkek sweatshirt: www.karinmoda.com/...
kadın ayakkabı: www.karinmoda.com/... - 30tarzyasam.com/... modaya ve ev dekorasyonuna dair açılmış mükemmel yazarı olan sitesi. Henüz yeni sayılır ama anlatım tarzı ve akıcılığı harika. İncelemenizi şiddetle öneririm.
- 29dikkat ettiğim kadarıyla son zamanlarda yerini "trend" kelimesine bırakan kavram.
www.artikbumoda.com/... - 28Herkesten farklı olup göze çarpmaya çalışırken herkesle aynı olma Akımı.
- ...
- 27Kral çıplak hikayesinin milyonlar üzerine uyarlanmış ve hikayeden gerçek hayata taşınmış haline moda denir.
bir şeyin göze nasıl gözüktüğü, bedeni nasıl rahat ettirdiği gibi kavramlar dipsiz bir kuyuya itildi. Bu şey güzel dediğin zaman burun kıvırılıyor, moda dediğin zaman kabul görüyor. kral çıplak diyebilecek olan cesur çocuklar hala var elbette ama onları dikkate alabilecek aklı selim bir kitle ne yazık ki kalmadı.
Uymayın, uydurmayın tek diyebileceğim bu. Moda olduğu için değil, kendiniz beğendiğiniz için giyin, takın, sürün. Popüler olan şeylerden nefret eden o muazzam kalabalık moda karşısında neden üç maymunu oynuyor mesela?
hık mık kem küm mırın kırın.. - 26fazla göreceli ve esnek bir kavram olmasına rağmen, kalıplaştırılmaya ve pazarlanmaya çalışan yalan.
moda adı altında belli bir yön alan giyim akımları; piyasanın ticari dengesini belirleyip milletin cebini doldururken, gelecek nesli beyinsizleştirmek için televizyonlarda bunun kavgasını yapan insanlar yayınlanıyor.
(bkz: bugün ne giysem) - 25İtalyan pop-rock grubu. Milanlı'lar.
www.youtube.com/...
Edit: Grubun adı Modà - 24francesco silvestre,diego arrigoni,enrico zapparoli,stefano forcella ve claudio dirani den oluşan milano kökenli italyan pop rock grubu.
www.youtube.com/...
www.youtube.com/...
www.youtube.com/... - 23Özentilikli demekmiş.
- 22izlenti demekmiş.
- 21şu modaya geri dönebilir miyiz lütfen. ortalıkta günümüz modasına uygun giyinen tiplerden midem bulandı artık.
www.exkutupsozluk.com/... - beğenmeyen yallah arabistan'a xd
- arabistan'da böyle mi giyiniyorlar? o.o
- güzel olmaz mıydı. bir günde çağ atlardı adamlar
- mükemmel olurdu gerçekten gerçi geriden geldiklerini düşünürsek hala bir şansları var.
- 2023'te borla birlikte inş.
- 20Çok güzel semt.
live - 19Bu olmamalı...lütfen olmasın çünkü¿¡
hizliresim.com/...
Hala kahkaha atıyorum. Manyak sidiklilerkdzşgldşlclbkxllgg - 18durumum da var ama yine okuyamadım.
- 17İnsanın kendisine yakistirdigi şeyi giymesidir.
- 16Kışın kalın, yazın ince giyinmek.
- 15Kadıköy'de bulunan ve istanbulun en sevdiğim semtidir. zamanımın çoğunu geçirdiğim yerdir.
- 14yaşamak istediğim mahalle, şöyle çıksam yüksek tavanlı evimden bir kahve içmeye gitsem müdavimi olduğum kafeye. ordan sahile insem biraz kayalıklarda oturmaya. dönüşte manavdan öteberimi alıp aheste aheste evime dönsem yine komşu teyzeye selam verip. istanbulun hiçbiyerinde buranın havası yok bence
- 13Semtin adının “All Saints Moda” adlı kiliseden geldiği SÖYLENİR.
- 12Güzelim kızlara, kadınlara inşaat işçilerinin, duvar ve boyacı ustalarının giydiği plastik çizmeleri renklendirip süsletip giydiran absürd bi oluşum. Kızlar açikcası bunları giydiğinizde içler acısı oluyorsunuz, diğer giymiş olduğunuz olabileceğiniz tüm güzel giysilerin albenisini bir anda yok ediyorsunuz. Bizi düşünmüyorsanız kendinizi düşünün ve giymeyin artık şu nalet çizmeleri.
- 11(bkz: moda sahili)