bilardo
- 28Böyle kalabalık bir ortamda güzel olan bir oyun.
twitter.com/... - 27Arkadaş ortamında herkesin bildiği bir oyun.Tabii iş eyleme dökülünce pek de bildikleri söylenemez.
- 26Uzun zaman sonra tekrar sahalara dönüyorum, gideyimde her gün izlediğim semih saygıner'in kendine özel vuruşlarını deneyip çıldırayım.
- 25Nasıl ki futbol deyince insanların aklına Cristiano Ronaldo, Lionel Messi ve Ronaldinho gibi isimler geliyorsa bilardo deyince de sadece türkiye İle sınırlı değil (bkz: semih saygıner) geliyordur ve gelmelidir.
- 24Bizim mahallede ilk defa bilardo salonu açıldı. Ulan daha bebeyiz merak ediyoruz abileri izliyoruz falan. Değişik değişik atışlar yapıyorlar hepsi semih amk havaları Bi görseniz. Neyse bi iki arkadaş bilardo sahibine yalvar yakar Bi oyun oynamamız için izin verdi ama masayı çizerseniz sikerim sizi uyarısı ile oyuna başladık.
İlk atışı ben yapacam mevzusu ile ıstakalarla birbirimize giriyoruz. Neyse yarık ismet(mahalle maçı yaparken elektrik direğine kafasını vurup yarmıştı ordan geliyor lakabı) vardı bizim arkadaş o galip geldi ve ilk atışı o yapacaktı. Biz topları üçgene rast gele diziyoruz ki bunun bile Bi adabı varmış sonradan öğrendik. Neyse ismet topa Bi koydu top diğer toplarla değmeden sekerek bilardo masasından yere düştü herkes sessiz sadece topun yerde sekerken çıkardığı ses yankılanıyor salonda. Bilardo sahibi memet abi hemen ışık hızıyla yanımıza geldi olayı anlatmamızı bekliyor.
Masaya baktı ve yarık ismet'in atış yaparken masaya am şeklinde bir çizik bıraktığını görünce adam delirdi amk. Sanki karısını yatakta basmışcasına Bi ismete Bi masaya bakıyor sövüyor sayıyor. İçimden gülmem geliyor ama gülersem toplu seks yapacağı için olaya vermiyorum kendimi ki diğer 2 arkadaşta aynı durumda. Memet abi ıstakayı aldı eline o mavi renkli sikim sonik şeyle ıstakayı sıvazlayarak küfür ediyor ama ismet bildiğin renkten renge giriyor amk ahahaha hala aklıma gelince gülüyorum. İki saniye sonra Bi çıt sesi geldi ismet'ten baktık kafadan kan geliyor yarık olan tartan sonra beni Bi gülme tuttu. Adam hepimizi temiz bir dövdü ve bir ay boyunca tüm özel işlerini bize yaptırdı.
Aradan geçen zamanla baya Bi geliştirdik kendimizi bildiğin bilardo eldivenli birer semih saygıner olduk. Ödetmesine abilerle maç attığımız bile oldu. Geri sektirmeyi banktan oynamayı ve delikten ses getirmeyi bile öğrendik evelallah. - 23bazen şansın bazen de başarının kazandırdığı muazzam bir spor
- 22bence havalı bir spor. ben yapamıyorum o ayrı.
- 21Hitler'in çok sevdiği spor.
68.media.tumblr.com/... - 20türkiye'de böyle oynanmayan oyun.
www.facebook.com/... - 19İzleyiciye orgazm etkisi yaratan spor dalı
- semih saygıner var mıydı 3 bantta bu sene de?
- Varmış da finalde Yok , 3. Ya da 4. Sırada genel sıralamada sanırsam
- tayfun mu finalde?
- Tayfun ve Murat Naci
- Murat Naci aldı maçı 44-42
- 18kaç para lan bir bilardo masası. eli yüzü düzgünü 3000'den başlıyormuş.
- ben de evimde masa tenisi masası olsun istemişimdir hep. eskiden bir dizi vardı. evde masa tenisi masası vardı. o dizi yüzünden bilinçaltıma işlenmiş herhalde.
- 17arkadaki masanın oyuncusunun kıçına ıstaka sokma oyunu. öyle değilse bile, öyle.
- 16Zor durumlarda iyi sonuçlar çıkan kolay durumlarda asla başarıya ulaşılamayan masa oyunu.
Yok arkadaş en boktan yerde top delikte diğer durumlarda hep boşa. - 15izlemesi de oynaması da çok keyifli spor.
twitter.com/... - 14spor olduğunu ve hatta dünya şampiyonasının da olduğunu öğrenmemle beni şaşırtmış olandır.
- 13oyundan çok sevişilecek mekan olarak görülen.
türkiye'de değil lan, amerikan filmlerinde hep öyle. - 12başka bir bakış açısı getirelim,
bilgisayar platformlu uçaklarda, istediğiniz koltukla karşılıklı oynayabileceğiniz multiplayer oyundur. - 11golf kadar asil bir oyun .
- 91 saatte 140kalori yaktıran spor.
1 saat sadece ayakta dursanız 100 kalori yakıyosunuz zaten ama ayakta durmak asil değil. ondan... - 8asil bir spordur. eğer sporcu şans eseri planlamadığı bir sayı alırsa hemen rakibinden özür diler.
- 7mağduriyetinde, sözlüğü kaybettiren.
(bkz: ayk) - 6ülkemizde oynama imkanı bulunan yerlerde çoğunlukla masaların düzensiz yerleştirilmesinden kaynaklı olarak, arka masanın oyuncusunun istekasının göte kaçtığı spor.
- 5her yiğidin harcı olmayan oyun.
3 top 4 top amerikan hiç fark etmez kapışılır. - 4sık sık şu geyiğin kullanıldığı spordur:
''tanıdığım tüm bilardo salonu sahipleri finalde semih saygıner'E yenilmiş''