26
(bkz: kutup sözlük moderasyonunun yazar mesajlarını okuması) iddiasından sonra adalet barındırmayan trajik bir durumdur ayrıca bakınız, #595699
27
diğer nesillerdeki kardeşlerimle aramda bir hiyerarşiye sebebiyet vermemek adına kullanmadığım haktır. biz, halkın çocuğuyuz. biz, hiçbir zaman kendimizi üstün görmedik. bizler, sizler için varız.
6. nesil kızlar dm.
28
kulislerde dolaşan dedikodulara göre birinci nesillerin çoluk çocuğa karışıp sözlüğü terk etmesiyle oluşan durgunluğu engellemek adına ayk bu yılın üçüncü çeyreğinde ikinci nesillere, dördüncü çeyreğinde ise üçüncü nesillere bu hakkı tanıyacakmış. moderasyonun da onayını aldıktan sonra yürürlüğe girecek ve iki haftalık bir başvuru süreci olacakmış. yani başvuru süresince ikinci hesabınızı aldınız aldınız yoksa sonraki turu bekleyeceksiniz.
öte yandan sözlüğe en çok entry giren top 10 yazar, en çok artı oy veren top 10 yazar gibi istatistiklere sahip yazarlara da ayrıca bir hak tanınacakmış. zaten birinci nesillere tanınan bu hakkın sözlüğe olumlu katkıları ortada. bunu genele yaymak da ekşideki gibi bir hareketliliğe ve eğlence ortamına sözlüğümüzü taşıyacaktır.
29
1. nesil yazarlara yapılan kıyaktır.
sağolsunlar...
#71387
30
8. nesil yazarların geldiği şu günde herkesin bilmesi gereken eşsiz özellik.
31
(bkz: kutubundan ) satılık az kullanılmış, kullanılacağı alana göre kiralanabilen hesap mı aradınız?
32
ben 7. nesil olarak 3-4 tane fake hesapla takılıyordum adam çok gözüksün diye ses etmiyorlardı.
↑