kayıt

evgeny grinko

  1. 26
    (bkz: İce for aureliano buendia)
  2. 27
    time, backward eseri de harikulade olan müzisyen.
  3. 28
    www.youtube.com/...
  4. 29
    bu adam konya'da konser vermiş arkadaş. hay kafama!

  5. 30
    (bkz: gönlümün efendisi )
    Dinledikçe dinleyesim geliyor umarım bi gün canlı dinleme imkanı bulurum
  6. 31
    (bkz: valse)
  7. 32
    Dinlemeyi çok ama çok sevdiğim sanatçı.

    youtu.be/... bu çalışmadaki 1:56'da başlayan kısım var ya, bitiriyor.
  8. 33
    rusya'nın zhukovsky (jukovski) şehrinde doğan besteci, davulcu ve piyanist.

    her türlü enstrümana ilgi duyan grinko, müzik hayatına gitarla başlamış, punk ve rock müziğe olan ilgisinden dolayı bateri çalmayı öğrenmiştir ve ilk bestesini 16 yaşındayken üyesi olduğu bir punk grubu için yapmıştır. rusya'da, taroutz vermo, monroe's pills, solntsetsvety gibi birçok müzik grubunda çalmıştır. 24 yaşında ise klasik ve minimalist müziğe olan ilgisinden dolayı piyano çalmayı öğrenmiştir. ilk albümü olan
    cinematic melodies'i 2009 yılında yayımlamıştır. 2014 yılında yayımladığı ice for aureliano buendia albümünde yer alan valse şarkısıyla tanınırlığı artmıştır. öyle ki, türkiye'de, doğduğu ve hala yaşamakta olduğu rusya'dan daha çok tanınmaktadır ve kendisi bu duruma şaşırdığını söylemiştir. türkiye'de istanbul, ankara, eskişehir ve konya gibi şehirlerde birçok kez konser vermiştir. bir orkestrası vardır. daha sonra, 2015 yılında sail on the roof, silent like water ve winter sunshine albümlerini yayımlamıştır. 2017 yılında tüm şarkılarının derlemesi olan ve sanatçının kendi adını taşıyan albümü sadece türkiye'de yayımlanmıştır. geçtiğimiz günlerde ise tiny mouse tales albümü yayımlanmıştır.

    dinlerken kendimi bambaşka yerlerde bulduğum, bana hüznü, kederi, hafifliği ve huzuru aynı andan hissettirebilen valse, serenade, silent like water, field, winter sunshine, other child room, once upon a time, carousel ve hunter in love, en sevdiğim şarkılarıdır. kendisiyle birgün birlikte çalışmayı umuyorum.

    kaynaklar : tabii ki ben, sanat karavanı , radikal , wikipedia .
  9. 34
    tersten saplar....piyanoyu.

    www.youtube.com/...
  10. 35
    9 aralık günü bostanlı suat taşer'de sahne alacak sanatçı. bilet fiyatı 152 lira lakin tükenmiş olma ihtimali çok yüksek. dinlemek isteyip bilet bulamayan yazar kardeşlerim için bir buluşma ayarlıyıp suat taşer'in yanındaki parkta çimlerin üstünde takılabiliriz. 152 lira nedir amk 15 tane bira yapıyor neyseee gelebilitesi olan varsa mesajlasın.

    (bkz: fakiriz ama salak değiliz)
  11. 36
    Konyada konseri var fakat gidemeyeceğim... yüreğim ağır yaralı
    • senin adına çok üzüldüm bana bilet hediye edersen ben senin yerine gitmek isterim
  12. 37
    şu belalı şehre ben varken gelmedin. ayıp yahu...
  13. 38
    gençlere klasik müzik diye pazarlanan, şişirilmiş popüler bir balondur.
    • popüler anlamda pek bir isim gelmiyor aklıma. ben senfonik ezgileri genelde büyük orkestralardan dinlemeyi severim.
  14. 39
    nasıl okunduğunu keşke birisi yazsa dediğim cuvaracı.
  15. 40
    Aralık ayında 5 mart'taki konseri için 2 kişilik bilet aldığım sanatçı. Alırken 3 ay var, birini bulurum götürecek diye düşünmüştüm, konsere 3 gün kaldi. Bulamadım. *

    Biletin taliplisi var ama dinlemiyorlar sadece laf olsun torba dolsun.
    • Ben olsam koşa koşa gelirdim...
    • Keşke olsan...
  16. 41
    valse klibinde onun bir sigarasına karşılık arka arkaya sigara yaktığım sanat adamı.
  17. 42
    valse klibini ferdi özbeğen 'den esinlenmiştir.

  18. 43
    An itibariyle kulaklıkla dinlediğim piyanist.
  19. 44
    Türkiye'de herkesin mabel matiz ile tanıması üzücü olan müzisyen. İşte onlar ki vals den başka bir parçasını da bilmezler. Vals de vals.
  20. 45
    Senin yapacağın müziğin amına koyayım orospu çocuğu sevgilim beni terk ediyordu az kalsın. Affet sevgilim hipnotize olmuş haldeyim.
  21. 46
    dalyan gibi fakat çok utangaç bir herif. geçenlerde konserine gitmiştim baştan aşağı siyah giyinmiş fakat tuhaf çorapları vardı ahahaha. minnoş bir gülümsemesi var yanakları çabuk kızarıyor. kral adamsın ama keşke konser biletlerin daha ucuz olsaydı be anam.
    • hiç sorma ben de 100 liraya trabzon'daki konserine gitmiştim. ama çok güzel bir yerden izlemiştim, o ayrı konu...
  22. 47
    her halini ayrı sevmek eylemine yakıştırdıklarımdandır.

    www.youtube.com/...

    gecemi böyle huzura kavuşturuyorum, eşlik edin lütfen
  23. 48
    lise sondan beri ders çalışırken dinlediğim rus piyanist. nedense dinlerken daha rahat odaklandığımı hissediyorum.

    www.youtube.com/...

    bunu da bazen uyumadan önce dinliyorum, dinlendiriyor gibi.
  24. 49
    İşinde izi müzisyen.

    İngilizce konuşamamasını ve the pianist filmi başrolü adrien brody'e benzerliği sorulduğunda izlemedim yanıtını vermesinden ötürü sadece işinde iyi biri olarak aklımda kalacaktır.
  25. 50
    kendisini 2 defa canlı dinleme fırsatı bulduğum beyefendi. sanatçı kişiliğini öne sürüp kapalı alanda sigara içmese iyi biri aslında.