kayıt

entelektüel birikimi en düşük meslek grupları

  1. 1
    devlet dairesinde çay kahve eşliğinde evrak imzalayan insanlar. ben hayatımda bu kadar düz adamlar görmedim.
  2. 2
    tüpçüler. ben hiç tüp satmıyorken arabasında kahve yudumlarken bir şeyler okuyumlayan tüpçü görmedim.
  3. 3
    (bkz: pompacı)
    Tüm işini iki pozisyonla yapabilirsin yıllarca
  4. 4
    tahsilli olanları arasında şunları sayabilirim: öğretmenler ve mühendisler. özellikle öğretmenlerin durumu çok can sıkıcı.
    • Kınıyorum.
  5. 5
    geçim sıkıntısı çekilebilecek mesleklerin çoğunu sayabiliriz diye düşünüyorum. adamların yaşamaya çalışmaktan başka şeylere vakti kalmıyor.
  6. 6
    Bir öğretmen olarak cevabım öğretmenler. Okulda iş arkadaşlarıma bakıyorum hani entelektüel birikimi geçtim bazıları gündemden, bir eğitimcide olması gereken genel kültürden oldukça uzaktalar. Ayrıca polisler içinde bu durum oldukça vahim.
  7. 7
    Son zamanlarda meslek edilen polisler uzman çavuşlar vs. Eş dost akrabadan da gözlemlediğim kadarıyla hayata yada herhangi bir şeye dair bilgi birikimi olmayan insanlar.
  8. 8
    mühendis yazanı goodreads hesabımla sikerim..

    ömer seyfettin serilerini bitirdim mühendislere kültürsüz diyenlere girsin.
  9. 9
    satIs ile ilgili islerde calIsanlar. bilmiyorum gerci, belki oyle gorunuyolardIr salaga yatIp mallarInI satabilmek icin. kendi gozlemlediklerim boyle.
  10. 10
    #1908840 nolu girdide satış falan bisiler denmiş fakat pazarlama sektörü laf ebeligi + bilgi ister. Ürünü daha iyi pazarlayabilmek icin....ama burda asıl soru entelektüel birikimden kastedilen şeyin ne olduğu?
  11. 11
    (bkz: akp sosyal medya trolü) daha cahil insan topluluğu görmedim