Kutup sözlük yazarlarının şu an yaptıkları
- 2451Bok varmış gibi ikinci üniversite kapsamında kaçık öğretime kaydolduğum için online vizelerde tecavüze uğruyorum.
Soruları kim hazırladıysa tez zamanda allah belasını.....
Neyse! - 2452Ödev.
Yaptığım değil yapmaya çalıştığım dersek daha doğru bir tanım olabilir.
Okumaya dair hevesimi yitirmemek için çok çabalıyorum gerçekten.... - 2453sözlüğün en güzel kızlarından biri ile muhabbet.
ne sandınız oğlum? mal gibi pc başında oyun oynayıp kola içeceğimi mi? onu 1 saat önce yaptım. - 2454the sopranos izleyip bir soprano olsan hangisi olurdun testi hazırlıyorum.. Onedio kabul ederse..
- 2455Uzun bir girdiyi okuduktan sonra artı verecekken en sonunda gördüğüm bir isim yüzünden vazgeçip keşke onu yazmasaydı diyorum.
Merak eden varsa... - 2456ders çalışmaya çalışmak. her 20 dakikada bir ara vermesem iyi de gidiyorum aslında ama...
- 2457Sherlock Holmes izlemek için işe biraz ara verdim. (bkz: Evden çalışmanın faydaları)
- 2458ödev yapıyorum. keşke fotoğrafını da yanlış çekmeseydim diye kendime kızıyorum bir yandan da.. bir daha çekilecek şimdi. zaman kurup kendim çekebilir miyim diye kafamda deli sorular dönüyor. tabii önce oyuncak bebek maketi yapmam lazım. halletcez bakalım.
- 2459Çalışmaya çalışıp, ‘niye bir şey için kendimi zorluyorum ki?’ diye düşünüp çalışmıyorum.
- 2460Mısır patlatmak.
Evet bu saatte. Aynen öyle. - 2461içimde bir sıkıntı var bum diye bir patlama sesi bekliyorum.
hayırlısı olsun. - 2462Hint dizisi izliyorum. Tamamen umutsuz vakayım.
Anlık;
www.exkutupsozluk.com/... - 2463Covidin bile kendine yer bulamadığı toplu taşıma aracında evime doğru yol almaktayım.
- 2464(bkz: ders çalışmaya çalışmak)
amk kitapları bitmiyor, çok yorgunum. - 2465Dustan yeni çıktım, oje sürdüm, oda karanlık, müzik açık ve uyku moduna geçicem birazdan iyi uykular bana.
- 2466arka fonda sezen aksu tükeneceğiz çalıyor. bi yandan everton maçı izliyorum. şu ruh halini açıklayacak psikolog varsa buyursun gelsin.
- 2467Beni bekleyen tonla işim var ama kolumu kıpırdatacak halim yok. Pc başında boş boş dolanıyorum, spotify listesine yeni şarkılar arıyorum falan.
Yaklaşık 1 saat sonra keşke 1 saat önce işlerimi halletseydim diye kendime sövücem. - 2468elma yiyorum en kırmızısından. ilhan irem
- 2469ay ışığı sonatı dinleyerek öğrenme psikolojisi çalışıyorum..molada gözüm buraya kaymış.
- iyi çalışmalar :)
- teşekkür ederimm
> - radyoya da bekleriz :)
- Teşekkür ederim, yayını bekliyorum öyleyse :)
- 2470yaklaşık 40 dakika önce konumu sundum arkadaşlarımla sunumun kritiğini (övün beni alt yapılı kritikler) yapıyoruz
- 2471Aşırı berbat bı uykum var saat 4 gibi uyudum 6'da uyandım ve hala uyanığım geri uyumaya çalışıyorum lanet ede ede. saat 1 de evden çıkmam lazım duş alıcam daha ve ben çok uykusuzum. uyu lanet karı uyuuu. İyi uykular bana amin. Gözlerimden uyku akıyor ama uyuyamıyorum çok üzücü.
- 2472Kruvasan yedim. İkinciyi yesem nolur anam diye düşünüyorum şu an.
- 2473kobra murat dinleyerek yatakta hayata tutunmaya çalışıyorum.
- 2474athena - ben böyleyim dinleyerek günün yorgunluğunu atmaya çalışıyorum.
- 2475halimiz itten beter, keyfimiz paşada yok diyerek xmas playlistimi dinliyorum.
her şey bok gibi gidiyor, hayatımda pozitif hiçbir şey yok ama napalım ölelim mi ¯|_(ツ)_/¯