1
saat 20:00'de başlayacak olan spor toto süper lig 18. hafta karşılaşması. galatasaray için zor maç...
2
bu haftanın en zorlu karşılaşması. açıkçası favorim bursaspor, büyük bir sürpriz bekliyorum.
3
hakem kadrosu şu şekilde olan maçtır.
(H) FIRAT AYDINUS
(Y) SERKAN OK
(Y) ALEKS TAŞÇIOĞLU
(D) SARPER BARIŞ SAKA
(B) SERKAN TOKAT
(A) KORAY GENÇERLER
(G) ABDURRAHMAN ARICI
(T) CENK ALTUN
(T) FAHRİ İNCEÇELİKLİ
(T) BÜLENT TIRNAKSIZ
4
galatasarayın sikip atacağı maç. en az 3 fark bekliyorum.
5
bursa'nın şansını çok yüksek gördüğüm maç.
ne olursa olsun ama hakem hatasız ve hak edenin kazandığı bir maç olsun.
6
haftanın en kolay karşılaşması.
bursaspor galatasaray'a daima yatar.
hep bilinen şeydir.
geçtiğimiz sezon beşiktaş'a etten duvar örüp kök söktürdüklerini, galatasaray'dan ise 5 yediklerini unutmadık.
gerçi beşiktaş da 10 kişi kaymıştı bunlara...
vesselam...
farklı galatasaray galibiyeti bu maç...
handikaplı olur.
7
zor maçtır son yıllarda galatasaray'ın en çok yenildiği takımlardan biridir, kendi yenemediğini başkasına yattı kalktı demek yerine maçları izlemek daha akıllıca olacaktır.
şu biz en haklıyız hastalığı bazen çekilmiyor. kendi takımım için aynı şeyi söylüyorum kendine haklı kendine ahlaklı olup sağa sola iftira atarsan çakma bir dürüstlük sergiler komik duruma düşersin.
neyse maça gelelim, son zamanlarda fazla saldırıp fazla açık veren bir futbol sergiliyoruz maçın ve rakibin durumuna göre değişir güzel bir maç oması dileğiyle.
8
Galatasarayın güzel bir futbolla galip gelecegini düsündügüm maç ayrıca bol gollü geçer.
9
takır takır futbol oynayan bursaspor'un galatasaray'ı yenebileceğini düşündüğüm maç.
0-2 çifte şans.
10
Hızlı başlayan maçtır. Bursa tek kale oynuyor.
11
20. Dakikada umut'un gölü ile 1 0 olan karşılaşma.
12
Son dakikada volkan'in attığı golle ilk yarısı 1 1 biten karşılaşma. Belluschi'nin pası efsane idi.
13
galatasaray'ın orta sahasız sürdürmeye çalıştığı maç. defans desen saatli bomba. eğer ikinci yarıda baskı ile başlayamazsa yenilgi kaçınılmaz.
14
yediğimiz golde sevgili futbolcumuzun mal gibi hatası vardır. bunu bir kenara yazalım.
attığımız gol pas fazlası açısından değerliydi..
eksik ve densiz oynuyoruz..
haa eklemezsem çatlarım bursa galatasaray'a yatıyor diyen, futbol sözüm ona ahlaklıları bu maçı iyi izleyin, bursa oynuyor oynayacak elbette, burada konu asıl sünepenin kendini ahlaklı ilan eden ezik tiplerin futbolu izlemeyi dahi beceremediği hafızada kalır.
sağa sola pislik atmadan kendi adına iyi niyeti savunan karşı taraftarı bile soğutuyorsunuz direncim azalıyor..yine de siz namuslu numarasına aynen devam edin aferin.. ben ve benim gibiler böyle sümüklü olamamak için uğraşa devam edeceğiz. şimdi git kendini ahlak duvarına bozuk ağzınla büyük harflerle yaz bakalım.
ikinci yarı için güzel maç ve aslanıma başarılar dilerim.
15
Bakambu birazcık yetenekli olsaydi su anda 1 4 gibi bir skoru olacak karsilasma.
16
Fernandao'nun golüyle 1 2 olan karşılaşma.
17
Keyifli mac oluyor kendi ligimizde alisik olmadigimiz tempoda.
Not:fenerbahceliyim
19
galatasaray'ın kendi sahasında 1 puanı zorla kurtardığı maç olmuştur.
bursaspor bu ligin en kaliteli top oynayan 2-3 takımından biri ve bunu fazlasıyla sahaya yansıttılar. final vuruşlarında birazcık daha başarılı olabilseler ilk yarıda dörtleyip maçın keyfini sürebilirlerdi.
ayrıca melo'ya hangi cengaver kırmızı kart verebilecek çok merak ediyorum. illa birinin ayağını filan koparması gerekiyor sanırım.
edit : gözü hiçbir şey görmeyen fanatik taraftarlar yine iş başında. :)
20
volkan şen'in kariyerinin özeti gibi olan maçtır. iyi giden bir maçta takımı adına gayet abuk bir hata yapmıştır. maçın geneline gelirsek savunma önlemi olarak telles'in sol açık olarak sahaya çıkması felaket isabetsiz bir karar oldu.
maçın başlangıcında ise bursa beklendiği gibi etkili oldu ama kalite farkı birazda bu anlardan umut'un golüne kadar ki sürede ortaya çıktı. ozan, bakambu ve volkan yetenki oyuncular ama karşılarında muslera gibi bir kaleci gördüklerinde özgüvenleri doğru karar vermelerine yetmiyor.
diğer yönden ise sneijder tek bir pasla rakip takımın defansının dengesini bozabiliyor. ardından da olcan umut'un kafasına çarptırdığı orta ile galatasaray öne geçiyor.
ardından devre biterken volkan kendinden beklemediğim bir işi yapıyor ve golü atıyor. açıkça söylemek gerekirse bursa o golü hakketmişti mücadele açısından.
tabi bu noktada sakatlanan sabri yerine yine bek olan tarık yerine sinan'ın oyuna alınması ve muhtemelen kariyerinde daha önce hiç bek olmamış koray'ın orada denenmesi takımın dengesini iyice bozdu. o anlarda belki üçlü bir defansa yada şedju'nın beke çekilmesi de düşünülebilirdi.
ikinci yarıya başlanırken ben şahsen dökülen telles yerine olcan'ın çekilip ön alana bir bruma hamlesi beklemiştim. bu sayede oyunu daha hızlı şekilde bursa kalesine yıkabilirdi galatasaray.
ikinci devrenin başında senelerdir oyun zekasını sahaya koyacak fiziki yeterlilikten uzak olan hakan balta kornerde topa müdahele edemeyince fernandao'ya golü hediye etmiş oldu.
ondan sonra ki olcan yekta değişikliği ise bence oldukça kötü bir tercihti. evet olcan etkisizdi ama o anda yekta fark yaratabilecek isim olmaktan uzaktı. keza o dakikadan bruma'nın oyuna girişine kadar bir şey üretemedi galatasaray.
bruma girdikten sonra ise önce civelli ardından volkan galatasaray'a bir gol hediye etti. sonrasında kalan dakikalarda ise galatasaray özellikle sinan ile bir pozisyon bulsa da gereken baskıyı kuramadı.
maçtan arda kalanlara gelirsek;
- sinan sağlam potansiyel ihtiva ediyor.
- telles orta yapmayı öğrenmek zorunda.
- şıno reyiz hücumda kendine destek bulmakta zorlanıyor. özellikle oyun zekası ile ona destek olacak birini bulmak lazım.
- burak ve selçuk'a bu takım bir şekilde alternatif yaratmalı.
- umut bulut hayatı tehlikede olsa bile gol atma ihtimali %30 olan bir forvet onun gol umudu olduğu her maç sıkıntı.
- koray üstüne düşülmesi gereken biri.
- teknik ekip tarık'tan ümidi kesmiş.
- bruma her skor sıkıştığında cam simidi muamelesi görmeli. evet belki istenen düzeyde yaratamıyor ama muhakkak rakip defansı rahatsız etmeyi başarıyor.
melo konusunda bu kadar yakınanların hangi ligi izlediğini merak ettim açıkçası. daha ilk dokunuşunda aldığı kartı diğer şampiyon adaylarının iç saha maçlarında o takım oyuncularına pek gösteremiyor hakemler ne yazık ki.
hakem demişken aydınus yine belki oralarda küçük bir eyyam varmış tadında inceden temiz çalıştı. ligimizdeki pek çok hakem gibi hiç güven vermiyor. penaltıyı çalmış olmasına ciddi manada şaşırdım zaten.
21
bursaspor takımı galatasaray takımına yattığından dolayı (!) paçayı zor yırttığımız maç oldu. daha kötüsü olabilirdi..
bu mevzuya takıldım ister istemez bunları alın buradan sıkıldım çok. bu arada bacak boyum ağzına dayanır şaşarsın. *
melo veya başkasını, kimi ahlak palavracıları gibi savunmak yahut arma yüzünden göz körlüğü yaşayacak kadar mal değiliz, kişi kendinden yola çıkınca öyle sanıyor olabilir. aynı sebepten kendine kırmızı kart çıkanlar hıçkırıklarla ağlıyor o vakit gülmemek için kafamı çeviriyorum çok basitsiniz yapmayın etmeyin.
mesele arma evet sana ne bundan ufaklık?sonuç değil şu ağızlar zeka yoksunu boş konuşmalar sıktı.
bursaspor takımını tebrik ediyorum, bursa civarından gol haberi özel hayat bakımından da almalara doyamadım ama sakin olun hergeleler dünyanın bir akıllısı namuslusu rolü varoş kaçıyor az geri durun.
bizim takıma gelince çok fazla şey yanlış yerdeydi bu gece kopukluk can sıkıcıydı kişisel dengesizlikler apayrı yine de dönerdi ama olmadı.
↑