40
Cinselliğin başladığı an derler. Ayrıca sevgi gösterisidir.. 2000 ler türkiyesinde arkadaşlar arasında bakın ben ne kadar raaaadım diye kendini gösterebilmek için kızlar erkek arkadaşlarımızla öpüşürlerdi. Şimdiki gençlikte durum nedir bilmiyorum
39
Böyle bir şey olmasın denilesi.
twitter.com/...
38
devrimin özgürlüğün sembolü.
twitter.com/...
36
sadece ağızla yapılabilen eylem.
35
karşılıklı öpme eylemidir. çok da güzeldir. öpüşün.
34
"dün gece nerede kimi yiyordum, şimdi babamla cacık yiyecek ne yaptım?" diye düşündüren, acı acı iç çektiren eylem.
Ulan.
33
gerçekleştirildikten sonra hatırlanmayan eylem.
kalbimin atışını hatırlıyorum ama adamın öpüşünü hatırlamıyorum arkadaş.
çok uzun zaman olduğundan mıdır acaba? yok hayır beş dakika sonra da bi bok hatırlamıyordum. beynim yanıyor heralde.
not: ben gelmedim sözlük attı beni buraya.
32
arada bir rüyamda yaptığım eylem. yalnız mide bulandırıcı oluyor. böyle ağzıma salyalar giriyor falan. hafif acımtrak bir tat geliyor. midem bulandığı için öpüştüğüme pişman oluyorum. uykulanma olayım da yarıda kesiliyor ve uyanıyorum. bu rüyalarda sebep olduğu mide bulantısı yüzünden gerçekte de mesafeliyim bu olaya. yani elime böyle bir fırsat geçerse ya gerçekte de rüyadaki gibi mide bulandırıcıysa diye düşüneceğim sanırım.
31
Yetenek ister. Yoksa ibrahim tatlıses gibi vakumlayabilirsiniz hatunu hoş bir görüntü olmaz
30
Ön sevişme başlangıcı.
En güzel aşama.
29
Orucu bozar. Konu kilit.
28
imam nikahlılar yapabilir. gerisi zina. ben imam nikahlı eşimle hep öpüşüyorum...................
27
sekse başlamadan önce yapılması muhtemel olay.
26
Kalbe sevgi üflemektir..
25
Asla olmaması gerekendir. Hele düşüncenin bu kadar mühim olduğu ve değer gördüğü şu yüzyılda asla ama asla olmaması gerekendir.
24
helali ile yapılmadığı sürece münafık işidir. bunu yapan arka kapı açık mı diye de bakar, utanmazlar!
23
dudaktansa sıkıntı yaratandır, yok yanaktan alındansa olabilecek bir şeydir...
22
ahlak yoksunları yapar. ben yapmam zinaya girebilir.
21
masum bir eylemdir.
i.imgur.com/...
19
sadece cinsel bir istek uyandığı zaman değil; sevinç,üzüntü vb. gibi durumlarda da sıkça yapılması gereken eylem. öpüşmeyi iki sevgilinin ön sevişme başlangıcı olarak tanımlamak büyük bir haksızlıktır.
18
bizim ülkemizde bir çeşit ayıp. yani televizyonda kazara rtük'ün gözünden kaçıp da kesilmemiş bir öpüşme sahnesine denk gelirseniz aileniz olaya müdahale eder. kanal değiştirilir, yakınlaşma anlarında halı incelenir falan. ama elalemde böyle değil. batı toplumlarında baba kızına iyi geceler öpücüğü ayağına ufaktan yapışıyor dudaklara. tabi ki bir french kiss değil ama bir ortayı bulmamız lazım sanki.
17
çekirdek çitledikten sonra yapılırsa karşıdakinin dudaklarını hissetmemekle sonuçlanabilecek eylem.
16
dokunma, tat ve koku duyularının da içerisinde yer aldığı iki kişi arasındaki sevginin fiziksel bir ifadesidir.
↑