kayıt

erkeği emrinize amade yapma yöntemleri

  1. 1
    *

    ortalama bir türk erkeği için çok gerekmeyen yöntemlerdir. alfa oğlu alfalarda ise zerre işe yaramazlar...
  2. 2
    Kötü davranın, yüz vermeyin, trip atın, ağır olun, imkansızı oynayın, sürekli bekletin, her an terk edecekmiş gibi yapın. Kısacası Ona kendisini bok gibi hissettirin.

    Tebrikler artık emrinize amade bir köpeğiniz var.
    • Erkek cinslerini de metalaştırmayın lütfen.. diyerek duyar kasalım hahahaha. :ddd
    • Bunu ciddi mi yazdın troll olsun diye mi bilmiyorum ama çoğu erkekte bu saydıkların doğru işe yarıyor biliyorsun değil mi :d
    • Elbette xd
  3. 3
    (bkz: Kızlar soruyor)

    İnsan böyle bir başlık görünce cinsiyetçilik damarları kabarıyor. 'Olur mu lan öyle şey?' Diyesi geliyor ama sonra durup mantıklı düşününce gayet basit bir şey olduğu gerçeğiyle karşılaşıyor. Yani çevreme baktığımda gün gibi ortada zaten durum.

    Senelerce En yakın arkadaşım dediğim herif bile eşinin köpeği olmuş durumda.
    Üstüne üstlük, eşinin aptalca bir tavrı yüzünden(gerçekten öyle, isteyene anlatabilirim. burada gereksiz uzun olur.) boktan bir kavgamsı bir şey yaşayarak boşanma noktasına geldiklerinde bu herifi tutup bu konuda kendisiyle konuştum da.

    Sonra ne mi oldu? Bu evcil hayan arkadaş eşiyle barışıp, bir de benim onunla erkek erkeğe konuştuğum bazı özel konuları gidip eşine anlatmış. Onlar o şekilde mutlular bir şey diyemem artık. Canımdan bezdirmeselerdi o zaman da demezdim zaten.

    Şu an ikisi de en samimi olduğum arkadaşım. Sadece ilişki biçimlerini tasvip etmiyorum.
    • Açıkçası merak ettim üstad. Dinlemek isterim.