kafka
- 196Kendisini tanımam, bilmem ancak ödül zamanında her kategoride camenta camenta diye yedi bitirdi kendini. Yaşadığı hayal kırıklığını düşünemiyorum bile. Sen camenta diye eridin tükendin diğer tarafta bir Harun abi seninle dalga geçti. Bu feyk olayının en mağduru kafka'dır. Sahip çıkalım kafka'ya komşumuz oleyo bizim.
- 197halaylık adam olsa, kafka adam başı olurdu.
- 198#711164
her zamanki gibi ben söyledim doğu avrupa kökenli asistanım yazdı kfkacım... ekstra bir ücret ödemedim tabii, gayet dolgun bir meblağ ödüyorum zaten kendisine. bu avrupalılar çok pahalı allah seni inandırsın...* - 199kucaktan kucağa gezen yazar.
kendi öyle diyor... sonra biz deyince 'ayıp kanka' falan, ayıp tabii amk!
#425335 - 200koyacağın pp'ye sokayım dediğim benden sonraki muhteşem insan...
ya o fotoğraf ne amısınısikimmm gkdjfsahgşkjsdhKLGJdsaklgg.... - 202#725330
yanlış zamanlarda yanlış insanların üzerine oynayan yazar. sonra sizin yüzünden herkes bana gay diyor, diyor... tuhaf.
hani uyandırayım.* - 203adamlık halay olsa, kafka halay başı olurdu.
- 204Kafkalık adam olsa, halay adam başı olurdu.
- 205başlık halay olsa, kafka adam olurdu.
- 206sözlükten yasaklansa da twitter'dan tebelleş olmayı ihmal etmeyen yazar... çık git oğlum hayatımdan.*
- 207bizim onu göremediğimiz ama eminim bizi gören yazardır. doğum günü kutlu olsun. ^^
- 208sözlüğe geri dönmüş 1. nesil ibne...
ben değil kendi diyor;
#560331
gittin geldin hala vurduruyon be kanka gkfdlsjhglshfdklasjh.... - 209allahın yarattığı en muhteşem şey, varlık manasına gelir. allahça'da .
- 210hemen ince bi ayrıntı paylaşıyorum.
dikkat ederseniz bütün fotolarında üstsüz.
neden?
çünkü
mesaj veriyor; "meme uçlarım çok sıkı baksanıza."
ama yine de samimiyeti dağlar kadardır.
evlenmek isteyen kızlar için arkasında durarak şunu söylerim ki; eğer evlenmeyi planlıyorsanız, kesinlikle doctor - 211#683376
kendisine; ben yaptım kardeşim çok güzel hiç tatava yapma dediğim yazar...
geçen gün doctor 'a da yumurta kapıya dayandığında dedim, yapın oğlum askerlik güzeldir.* - 212#697697
kankasıyla kardeş kardeş yatarken çekildiği bu pozu ''ben gay değilim lan'' mesajı verse de hepimiz gerçeği biliyoruz.
seviliyorsun. - 213'ah sevgili milena benim uykusuzluğum sizinkine benzemez. yalvarırım size ne olur yazmayın artık bana' cümlesinin sahibi yazar.
- 214#811749
(bkz: yazık la kimin çocuğuysa) - 215bu zamana kadar sözlüklerde gördüğüm türkiye için en güzel tespiti yapmış yazardır kendisi.
türkiye galaksinin trolüdür demiş. ne güzel demiş. ayakta alkışladım ofiste. (şaka değil, gülerken kalktım ve alkışladım) - 216CAMENTA DİYE BİR SAKALLIYA YÜRÜDÜ YILLARCA.
VAY DELİKANLI GÖNLÜN VAY... - 217çenemi beğenen ilk insan olur kendileri...
- çeneden anlarız çok şükürellam.
- o ne demek? biz her şeyden biraz biraz little little...
- ahaha salak şey .d
- 218Nice güzel yıllara.