kayıt

chp seçmeni

  1. 1
    önümüzdeki genel seçimlerde kafası en çok karışmış olan seçmendir. her seçim aynı hüsranı yaşayan partilerinden yenilik beklemekte ancak o yenilik hiç bir zaman gelmemektedir. bu seçimlerde son zamanların en dinamik muhaliflerinin oluşturduğu bir parti kendilerine alternatif olarak görülmektedir. chp oylarını yükseltmek yerine bu seçimlerde bir kısım oy kaybedecektir. seçmenin kayacağı parti ise bellidir.

    (bkz: hdp)
  2. 2
    akli dengesi bozuk insanlardan oluşur. sandık konur, sandığa gitmezler allahın cezaları. havanız kime arslanım sizin ?

    orjinhaber.com/...
  3. 3
    halk partisi olduğunu iddia eden partinin seçmenidir. lakin halkı salak yerine koymaktan, saflıklarından, hatta cahilliklerinden(kendi tabirleriyle koyunluklarından) kendilerine pay çıkarmaktan da imtina etmezler.

    buyrun: fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/...
  4. 4
    Seçim gecesi önüme saniyede beş büyük oyun tespiti sürmüş olan seçmendir. Ben de sanıyordum ki büyük oyunu görmek cahil koyunların işi, büyük oyunu görenlerle alay edip onları küçümsemeliyiz. Oysa ülkemizin en okumuş ve aydın kesimiyle alay edecek halimiz yok haşa...
  5. 5
    Türkiye'de ana babanın müslüman olduğu için çocuğun da müslüman olması gibidir bir şeydir chp'li olmak. Bir nevi aile geleneği gibidir. Baba veya dede chp'li ise çocuk da nadiren neden chp'liyimi sorgular. Neden chp'ye oy vermeliyim diye sorunca akp düzenbaz deyip neden akpye oy vermememiz gerektiğini söyler, neden chpye oy vermemiz gerektiğini değil.
  6. 6
    Genelleme yapmayı sevmiyorum. aklı başında chp seçmenin az da olsa var olduğunu biliyorum. ama bir bölüm chp seçmeni gerçekten çok kanser. bu döneme kadar ülkeye itici muhalefetten başka bir şeye yaramayan partisini görmeyen, ülke adına yaptığı en büyük hizmeti bar ve kafelerin hasılatını arttırmak olan bu kitlenin kendini diğerlerinden üstün görmesine çok alıştık. onlar çomar,yobaz,gerici kelimeleriyle yeri göğü inletirken biz yerli arabayla avrasya tünelini kaç dakikada geçeriz muhabbeti yapıyoruz. o yüzden onlarla laf söylemeyeceğim.*

    ancak daha vahim olanı da var. son seçimlerdeki muharrem ince'nin bile şizofren dediği, götünden element uydurup ona inanan ve çevresindekileri de sürükleyen bir kitle ne yazık ki var. kimse inkar etmesin bu kitle var arkadaşlar.

    hiçbir şey bulamayıp 2 liderin attığı tweet saatini göz önüne alarak bakın bu bir oyundur, tesadüf değildir diyen kişinin evrenin,dünyanın tesadüfen oluştuğuna inanması zaten dünyanın en büyük tezatı.
    her seçim sonrası yapılan geleneksel "bu seçim %3 oy daha iyiyiz" temalı chp açıklamasına bile böyle bir konuşma olamaz, bu metni ona zorla okutuyorlar demeleri hele içler acısı.

    daha yazılacak çok örnek var ama tehdit ediliyorum ve kaçırıldım.

    Allah akıl fikir versin.
    • bir chp seçmeni olarak, seçmen kitlemiz bu kadar ağır bir satışı kaldıramadı diye düşünüyorum. kaçırılmış olabilir muhabbetini ekşiden bol bol gördüm. savunulacak yanı yok zaten. satıştan kastım da bugüne kadar beklenmiş olmasıydı. yenilirsin, kaybedersin anlarım ama açıklamayı ertesi güne kadar bekletmesi yanlıştı. aynı şekilde akşenere de tepkiliyim. çok zor değil, arkadaşlar kaybettik yarın detaylı açıklamayı yapacağız dersin. fox tv'de spikerden duydum ben de kaybettiğimizi.

      kendini üstün görme muhabbetine katılmıyorum. katılıyoum da sadece chpde olduğuna katılmıyorum. akpliler fetöcü, terörist ateist diyor, ülkücü kesim hdp'ye oy veren ne olursa olsun teröristtir diyor, chpliler çomar,it vs diyor hdp foşik diyor. tek partiye özel değil herkes kendinden olmayana bir şeyler söylüyor. her grupta aklı başında olan da sadece tepkisel sesi çıkan da var. dünyada böyle. bence her grupta tepkisel adamlar çoğunlukta.

      neyse çok konuştum. valla hayır geleceğini hiç sanmıyorum ama ülke hakkında hayırlısı olsun. çoğumuz bu durumu hak etmiyoruz.
    • kendini üstün görme muhabbetine şöyle bir açıklık getireyim. akp'nin mhp'nin, chp'ye ve hdp'ye terorist lafını yapması parti başındaki kişilerin pkk ile bağlatılarının görmelerinden kaynaklı. hdp'nin kuruluş amacı kürt halkının hakları olsa da verilen aşırı tavizlerden sonra yaptığı hareketlerle hala teröre hizmet ettiğini çok net görebiliyoruz. chp'nin de bu partiyle beraber yürümesi affı olmayan terör suçuna destek olması demek olarak görüyorum. bu partilerin bu davranışından sonra göz göre göre oy verenlerin bu damgayı yemesinin sebebinin bence kendisinde aramalı.
      ancak chp seçmenin çomar yobaz vb gibi lafları anadoluda yaşayan, 20 sene öncesinden daha iyi durumda olduğunu görüp akp'ye oy veren seçmenin belki batıl inançları belki eğitim seviyesinden belki de başka sebeplerden bu lafları ediyor.
      tabii ki laf edilmesin herkes mutlu yaşasın falan filan da bu ortam şartlarında şu anki durumumuza bile şükretmek lazım.
    • kim yürümüş teröristlerle pek anlaşılmadı?
      bir soru daha müslümanların kıblesi neresi?
  7. 7
    En beyinsiz, şuursuz CHP seçmeni dahi ortalama akp/mhp/hdp seçmeninden yeğdir.
  8. 8
    Geneli fanatiktir aynı akp fanatikleri gibi, amma daha iyi amma daha kötü. Kabullenemedikleri tek şey bu ülkede iktidarı sağın belirlediği gerçeği, bu yüzden ulusalcılıktan uzaklaşıp hdp'ye yüz vermemeleri gerekirdi siyasi taktik ayağına ki berbat bir taktikti.
  9. 9
    mustafa kemal atatürk 2021 yılında samsun'dan çıksa "ama toplumun genel yapısı" diye karşı çıkacak topluluktur.