kayıt

çatır çatır vurduran solcu kız

  1. 26
    Diğer kızlardan farkı yoktur. Yahu arkadaş sevgilisi olmayan kız sayısı çok çok az. Olanların birçoğu da bir şeyler yapıyor yani.
  2. 27
    Dalinjanın solcu kizlarin hayvan sevgisini üstüne alinıp kafasinda kurmuş olduğu hayalidir.
  3. 28
    (bkz: herkesin hayatına kimse karışamaz)
    Sana zorla vurdurmadığı sürece sana ne kimin ne yaptığından kardeşim?
  4. 29
    Pkk'ya katılma olasılığı hiç de düşük değildir.
  5. 30
    ramazan sonrası talebi daha bir artacak olan kız.
  6. 31
    (bkz: unutanın anası babası ölsün bacısı vurdursun)
  7. 32
    (bkz: size ne be vurduran vurdurur siz de vurdurun)
  8. 33
    (bkz: nereden baksan rezalet)
  9. 34
    Vuramayanlara baya bir dert olmuş kadındır.
  10. 35
    bir de izmirliyse tadından yenmez.

  11. 36
    (bkz: unutursak kalbimiz kurusun)
  12. 37
    şu sıralarda yerlerini çatır çutur vurduran bölücü kıza bırakmıştır.
  13. 38
    (bkz: seda yelkenci)
  14. 39
    pbs.twimg.com/...
  15. 40
    bu ülkenin bir evladıdır.

    eğer gerçekten böyle bir şey yapıyorsa saygım sonsuzdur...
  16. 41
    gece kimin kimle yattığı pezevenklerin iş tanımına girer, bilmem yeterince açık mıyım? artık hakikaten de siktirin ya.
  17. 42
    halen elini sikmek zorunda kalanları sinirlendirendir.
    • gerçeği yüzüme vurmasana... el benim, sik benim, sana ne... hıh...
    • kehkeh
  18. 43
    Çatır çatır vurduran sağcı kızdan iyidir en azından dürüsttür
  19. 44
    Beyin gelişimini tamamlamayan,bir bok bilmeyen,her şeyle dalga geçen ve bunun da kendisine özgüven verdiğini sana,asalak,densiz,onursuz kişi! Bu başlığı açan kişi evet sana diyorum. Lan bu nasıl bir üslup,bu nasıl bir hakaret! Hiç mi insanlıktan nasibini almandın? Leşsiniz.. Göbeğinden aşağısıyla düşünen et parçasından ibaretsiniz. Ve sizin gibilerini buraya alan ve bu tür başlıkları girdiğiniz halde size müdahale etmeyen moderatörler de sizinle aynı kalıptadır. Kalıbınıza sokayım!
  20. 45
    Salak turnusolu olan başlıktır.

    Artık o kadar iyi anlayabiliyorum ki kimin ne yazarak neyi amaçladığını, hiç zevk vermiyor.

    -Geçmişte veya şuan çatır çutur vurdurmuş, vurduran solcu kızların kendini savunma ve diğerlerini yobaz olmakla suçlaması
    -erkeklerin bunu normalleştirip kendine de verecek solcu kız düşürme planları (kardeşini düşün bakalım o zaman ne diyeceksin:d)
    -olaydan tamamen alakasız sırf ideoloji gömmek için entry giren ne bok olduğu belli olmayan radikaller

    Baba tarafından ağır solcu (80'de falan işkenceyle öldürülen amcam ve halam var) bir ailenin ferdi olarak, "solcuyuz yeaağ, ağbii özgürlük az da ağzıma ver" diyen bu tipleri toplayıp bizim sülalenin içine atsam 15 dakika içinde vururlar. Karaktersizliğinizi ideolojilere yaşadığınız için şuan sol Kürtçü, orospu, orospu çocuğu ve vatan haini kaynıyor. Allah belanızı versin siktirin gidin düşüncelerinizden bağımsız şahsi bokunuzu yiyin amınakodumun okul görmüş çomarları.
  21. 46
    nice solcu kızlar gördüm bir türbanlı saksosu çekemeyen. haydi, yiyin birbiriniz.
  22. 47
    (bkz: badeleme)
  23. 48
    Sözlüğün ilk donemlerinden bir the daysleepers klasiği. Bundan sonra vurduruyordur ekolü doğdu ama onu genelde erkek geçince kullanip herkesi mutlu ettik xd.