kayıt

lise arkadaşlığı

  1. 1
    Azalarak biten arkadaşlıktır.

    İlk yıllarda 10-15 kişilik gruplar halinde toplanırken zamanla 4-5 kişiye düşer.
  2. 2
    diğer tüm arkadaşlıklardan 3-5 gömlek daha değerli olan arkadaşlıktır. çünkü o yaşlarda menfaat ilişkileri en fazla sınavda kopya verme ile sınırlıdır.
  3. 3
    hayatınızın her döneminde mutlaka o dönemden birilerinin bulunacağı arkadaşlıktır. iyi ki varlardır.
  4. 4
    Az önce bir tanesiyle kırtasiyede rastlantı sonucu karşılaştık. En son 2 yıl önce görüşmüştük ama hala, o arkadaşlığın verdiği güzellikle samimi bir sohbete girebiliyoruz.
    Lise arkadaşları iyi ki varlar.
  5. 5
    benim için, çok şükür hala devam edendir. en az 10 tanesi ile hala görüşüyorum.
  6. 6
    Sanırım bu konuda Şanssız bir insanım.
    Küçük bir şehirde yaşıyorum ve arkadaş çevrem ortaokuldan beri nerdeyse hiç değişmedi. Ergenlik hatası deyip geçebileceğim şeyler sürekli aynı çevrede bulunmak zorunda kaldığım için yüzüme vuruldu , laf aralarında iğnelendim. Insanlar işlerine geldiği gibi kullandılar diyemiyeceğim bu tabir yanlış olur ama işlerine geldiği zaman arkadaşları oldum işleri bitti ben artık hayatlarında yoktum.. lise arkadaşlığı gibi güzel bir duyguyu bana yaşatmayan başta kendime daha sonra iki yüzlü insanlara teşekkür ediyorum..
  7. 7
    Bir tanesiyle sıkı bir şekilde devam etmekte.Üniversiteyi aynı sınıfta, aynı evde geçirdik. Aynı anda atandık. Aynı anda asteğmen olduk.
    Ama o daha şanslı çıktı. O müzede takım elbiseyle askerliğini yapıyor. Ben siyah beremle tozun toprağın içinde.
    Ama olsun canı sağ olsun. Birini seç deseler yine zor olanı kendime seçerdim.
  8. 8
    Her zaman özlenecek ve asla geri gelmeyecek olandır.
    Sonrasında devam etse de o eski tadı olmuyor.
  9. 9
    Kalmamıştır.
  10. 10
    Uzun süre görüşemesen de sanki dün berabermişsin gibi samimi kalabilmektir.
    Beraber büyümektir, tüm gerçeğini paylaşabilmektir.
    Kıymet bilinesi farklı bir enerjisi vardır.
  11. 11
    Tırttır.

    En iyi arkadaşlarım ortaokul ve üniversite yıllarımdan kalmadır.
  12. 12
    Hâlâ yeri ayrı olan arkadaşlıklardır.
  13. 13
    kimilerine göre pek de bir olayı olmasada dostum dediğim 2 kişi de bana liseden kalmadır.
    biri bana her zaman doğru yolu göstermeye çalıştı o yolu asla seçmeyeceğimi bilse de dost doğru söyler dedi söyledi. ben de ona bu yüzden hiç kızmadım.
    diğeri ise ben ne yapıyorsam destekledi çok karşı geldiği şeyi yapsam bile sessiz kaldı ne yaparsam yapayım beni anlayacağını bana söyledi.
    ikisini de çok severim birini diğerinden üstün tutamam.
    biriyle 7 sene yurtlarda, okulda birbirimizle ailemizden daha çok zaman geçirdik. aklıma ne gelirse sordum. bazen sinirlendi ama çoğu zaman cevap verdi.
    aklıma ne gelirse derken örnek olsun.
    -coolshadl güneş neden sarı.
    +(allahım sabır ver sikecem şimdi belasını bakışı) oğlum nasıl sorular bunlar ya.
    diğeri ise fazla konuşkan değildi. hatta bir şey sormadıkça hiç konuşmazdı. eh benimde çenem düşük olduğundan uzun yürüyüşlere çıkar ben konuştukça o dinlerdi. (ki hala dinler)
    üniversitede böyle arkadaşlarım olmadı tabi biriyle iyi arkadaş olabilmeniz için bana göre çokça vakit geçirmeniz lazım. orada da vakit geçiremedik.
    velhasıl kelam benim için en değerli arkadaşlıktır. geri kalan çoğu kişi boktan olsa da o ikisi için her türlü lise arkadaşlığı.
  14. 14
    Güzel şey hoş şey ama yıllar sonra karşılaşıldığında nasılsın sorusuna hep aynı denilirse oha gerçekten. Yani en son lisede görmüşüm seni, ne aynısı amk? Gerçi herkes haklı bu diyalogta yaa. Nasılsın diye sormasan olmaz. Aynı demeyip napıcan muhatabından ayrı düştüğün 12 yıllık sürecini oturup baştan sona ona mı anlatıcan? Of her şey karışık.
  15. 15
    Hala görüştüğüm çok yakın arkadaşım diyeceğim kişiler hep bu arkadaşlığı yaşadığım kişiler. Bence en güzeli. İnsanın kendi tercihlerini, kararlarını vermeye başladığı ilk zamanlarda tamamen kendi isteğiyle seçtiği arkadaşlar çünkü lise arkadaşları.
  16. 16
    kendiminkini, sakatat içeren arkadaşlık olarak tanımlayacağımdır. başka kimselerle böyle güzel sakatat yemedim. yiyemem... tüm ergenliği sırtlayan, eğlencenin dibine vurulan kişilerle kurulan arkadaşlık olduğundan, en sevdiğimdir. sakar ergenler olarak çıktığımız yolda, beyin gelişimlerimizi beraber tamamladık...
  17. 17
    3 lisede öğretim gördüm ve şu an bir arkadaşım bile kalmadı. Bir aradayken fena değildi ama şu an yolda görsem tanımayacağım insanlarla mecburi arkadaşlıklardı.
  18. 18
    benim için üni arkadaşlığından çok daha samimi ve sürdürülebilir olandır. liseden 10 arkadaşımla görüşüyorsam üniden 1 arkadaşımla görüşüyorum. lise arkadaşlıkları bakidir.
  19. 19
    Ne yapılsa da zamanla azalan arkadaşlık, nihayetinde kalanlar, parmakla sayılacak, kadar.