kayıt

kendimizden utandığımız anlar

  1. 1
    geçen gün annemle bi ayakkabıcıdaykene üstünde siyah tişört olan bir kadını arkasından görünce annem sandım annem de siyah tişört giymişti) ve dürtüp anne anne şuna baksana dedim. sonra da arkamı döndüm, tam göstercekken elimdekini bi baktım kadın benim yüzüme bakıyomuş ve annem değilmiş! aman tanrım oo yoo dedim içimden, kadından da kaç bin kez özür diledim, kadın sorun değil alışkınım ben çocuklarımdan dedi bir de baktım çocukları ortalama 10 yaşlarında bişey. işte o zaman kendimden çok utanmıştım.
  2. 2
    (bkz: ne sen sor ne ben söyleyeyim)
  3. 3
    az önce yine birini darlayarak bunalttığım an.

    aslında kötü bir niyetim yoktu. abartmayı da sevmem ama bir şekilde sıktım işte yine. püf.
  4. 4
    Ben de birini bunalttığımda kendimden utanıyorum nedense.
  5. 5
    Kızılay metronun merdivenlerinden yuvarlandığım an.

    Canımın acısı, düşen pantolonumu çekmeye çalışmam, adamın abla su ister misin demesi... Muazzam bir karışım xd
    • aynısını ablam yaşadı gözümün önünde takla ata ata aşşa uçtu, kadere bak...
    • O da şanssızmış benim gibi xd
  6. 6
    salıncaktan düşüp ayağımı burktuğum andır.
  7. 7
    Yakin zaman once aldigim aracin onden biraz hasarli olmasini bugun ogrenmem, bu hatayi nasil yaparim diye hem cok kizinmam, harbiden beni utandiran bir amator girisim olmasidir, cok ofkeliyim kendime an itibariyle, yakismadi lan bana!
  8. 8
    cennet mahallesinde selim rolünü oynayan serhat özcan'ı bir mekanda görmüştüm. öylesine bir fotoğraf çekilmek istedim, yanına gittim "selim bey merhaba, bir fotoğraf çekilebilir miyiz?" dedim. adam ya dikkat etmedi ya da beni bozmak istemedi, bir şey demeden kabul etti. hala aklıma geldikçe utanıyorum. :)
  9. 9
    annemin çiçeklerini benden çok önemsemesi anında çiçekleri kıskanırken kendimden utanıyorum.
  10. 10
    birazcık balık etli kuzenim var ve kendisini her daim mıncıklayıp mutlu oluyorum.

    geçen gün bir mağazada ayakkabılara bakarken yanımdan ayrılmış, karşı vitrindeki ayakkabılara bakıyor arkası dönük. koşturarak yanına gittim ve usulca sokulup (yine mıncıklayaraktan) "n'apıyorsun" dedim. sonra kafasını çevirip şaşkın bakışlarla bana baktı ama o kuzenim değildi :((

    yerim dibine girdim. bu kadar kuzenini tanıyamamak....

    neyse ki anlayışlı kadınmış, "imdaattt... sapık" falan demedi. özrümü dileyip koşarak kaçtım.
  11. 11
    Mabel matiz'e durdurmak için mabel bey demiştim. Nereden bileyim adamın gerçek adını. meğersem adaşımmış sjklhfds.
  12. 12
    Denizden çıktığım an sinüzitimin akmasıyla insanların yanımdan uzaklaştığı anlardır. Napayım amk akıyor işte, bildiğin beynim akıyor yere alın lan fakirler faydalanın deyip üzerlerine atasım geliyor. Tabi yapamıyor başımı öne eğip havluma koşuyorum, başım öne eğik olduğu için daha da akıyor amk... ÜHühüügügüg..
    • Havluna koşmana kadar okumaya dayanabildim ama havluya sildiğini düşünme kısmı, ben iptal, kötü oldum şu an :d peçete taşısana :d
    • Denizde mi ?
      Zaten havlumun olduğu çantada rulo peçetem vardı. Hoş peçete bulamayınca havluma silmişliğimde vardır yani poolparty
    • Ulan hepiniz mendil bulamadığında koluna sildi burnunu Ama the wall havlusuna silince öğğğğğ kuscam glb. Hepimiz ordaydık be.. kahve
    • Rulo havlu olumlu ama diğer kısmı hiç konuşmayalım bence xd
      burnumu koluma hiç silmedim o yüzden rahat konuşuyorum bana ters :d
    • İyi trip atmak
  13. 13
    terminalde tek başıma bir elimde walker diğer elim havada sallanıyor halde arkadaşımı uğurladığım andır.

    yaşlılar bana bakıyor şükrediyor gençler şaşkın ayağım buruk
  14. 14
    demet akalın malum gölcüklü. değirmendere sahilinde görmüştüm geçen yaz. annesiyle kafede kahvaltı yapıyorlardı. biz de yan masalarına oturduk. annesi simayen tanır bizi. merhaba falan dedi. masa dar olduğu için 3 kişi zor sıkışmıştık. çaylar geldi. demet akalın'ın masasıyla neredeyse birleşik masalarımız. sen gel, çayı tam alıcakken arkadaşın kolu çarpsın, demet akalın'ın telefonunun üstüne dökül. çay da benim çayımdı. ikimiz de şaşkın şaşkın birbirimize bakarken annesinin birden "nazar çıktı" diye kahkaha atmasıyla hepimiz gülmeye başladık. allahtan anlayışla karşıladı da yırttık.
  15. 15
    Az önce yaşadığım bir andır kendisi. İş yerine Yen'i bir kız başladı. Kızla ilgili en ufak bir sıkıntım Yok ama iş öğretmekten sıkıldım. Ben bunu başka birine söylerken meğersem yanımıza geliyormuş görmedim tabi. Normalde başka bir pozisyonda başlayacak ama öyle bir pozisyonumuz bu kızla birlikte olacak. İşte bende bütün işleyişi bilen biri olarak dediler sen göstereceksin yapışık ikiz gibi olacaksınız neredeyse. Hiç böyle hayal etmemiştim. Aynı işi aynı anda yapmaya başladık hatta ben boşa çıktım baya baya öğrenmek için bile olsa kız yapmaya çalışıyor e ben de sıkıldım artık bu durumdan. İşte ben de bunu başka birine ifade ediyorken görmüş.

    Tartıştık. Mutsuzum. Utandım.
  16. 16
    Küçükken babamla birlikte tvde haberleri izliyorduk, sokakta röportaj yapıyorlardı viagra kullanıyor musunuz diye(sıkıyorsa şimdi yapın) ben de bilmiyorum tabi babama sordum duymamazlıktan geldi (sussana işte velet) üsteledim hap dedi tatmin olmadım tabi ne hapı diye soruyordum tam o esnada cinsel gücü arttırıcı diye bir şey gördüm koşarak uzaklaştım.
    Yine küçükken yazlıkta sülalecek kalıyoruz, ben hep babamla uyurdum,tuvalete gittim bi yandan yarı gözüm açık babamın kafasını gördüm yanına yattım bir de sarıldım, amcam döndü kızım kalk hadi babanın yanına git dedi. O kadar afalladım ki yataktan düştüm koşarak uzaklaştım baba diye bağırıyorum.Tatil boyunca amcamın suratına bakamamıştım.
  17. 17
    iftiraya uğradığım herhangi bir andır.

    spesifik bir utanma yaşamadım genelde ama iftira atılınca, yapmadığım bir şeyi insanlar yapıyormuşum gibi yüzüme vurunca çok acıtıyor.
  18. 18
    Karşımdaki insan utanç verici bir şey yaptığında ben onun adına utanıp,kızarmaya başlıyorum.
    Yapma etme diye çeşitli yollarla engellemeye çalışsam da çabalarım beyhude olduğunda onun yerine utanmayı seçip,başımı önüme eğiyorum.
  19. 19
    doğumum, ay o neydi öyle.*
  20. 20
    Yeni tanışılan karşı cinsin memnun oldum sözüne karşılık sağ olun dediğim an
  21. 21
    hoşlandığım kişinin karşısında sakarlaştığım ya da kekeme olduğum an.
  22. 22
    Dolmuşta kustuğum an. 7 yaşında mıydım neydim dolmuş tutuyordu löğk diye salmıştım allah affetsin. Affet dolmuşçu amca küçüktüm.
  23. 23
    Pot kırıp çam devirdiğimiz anlardır.

    Yer yarılsa da içine girsem diye düşünmüyor değilim.
  24. 24
    hoşlandığımı istemeden belli ettiğim anlardır. yüzüm pembe pembe olur ve sesim titremeye başlar o an kafamda ortamdan koşarak uzaklaşma isteği belirir ama yapamam ehehe.

  25. 25
    Seni seviyorum diyen hatuna teşekkür etmek.

    Ulan keşke o günü yaşamasaydım.