kayıt

it's always sunny in philadelphia

  1. 1
    ilk sezonlarda daha fazla mesaj veren, çoğu zaman pek güldüren komedi dizisi.

    www.imdb.com/...

    s01e01:

    -- spoiler --

    .hafiften izleyerek başladıydım bu seriye, bu kısımları hatırladım büyük ölçüe de ama yine de gülümsetti elemanlar. zaten komik tipler neyse devam bakalım.

    .bölümde pek de bir tanıtıma girmeden direkt karakterler arasındaki meseleye girdik, zaten tüm seri de onun üzerine gidecek normal olarak.

    .zenci gay karakterimizin hem zencilere hem de gaylere karşı durumu ele almış oldular amcalar. alttan da mesajı yedirdiler ya helal.

    -- spoiler --

    kokakirec.blogspot.com/...
  2. 2
    s01e02:

    -- spoiler --

    .bu sefer kürtaj meselesine dokundurdular. tipler çılgın tabi karı için allahlarını satar bunlar. normal yani nolsun.

    .çarlinin oğlu meselesi arada kopartıcı idi, eleman zaten komik üstüne bir de oğlu muhabbeti ile yardılar iyice.

    .bu sevdiği kız meselesini bir yere bağlayacaklar mı bakalım. millet köpekle etkiler, eleman çocuk ile kız peşine düşüyor. adamlar süper.

    -- spoiler --

    kokakirec.blogspot.com/...
  3. 3
    s01e03:

    -- spoiler --

    .bölüm sonu çarli dansa başladı ise göremedim. 720p versiyonu var mıdır bunun en azından bilmiyorum ama düşük kalitede izlemek pek bir işkence imiş. fazla çabuk alışmışız bu hdlere.

    .elemanlar küçüklere alkol satıp, liseli geyikleri çevirdiler. girişte de reşit olmayanlara alkol satımı ile ilgili sosyal mesajımız da var idi.

    .liseli geyiği ile de bitirdiler bölümü, pek komik sayılmaz idi bu bölüm.

    -- spoiler --

    kokakirec.blogspot.com/...
  4. 4
    s01e04:

    -- spoiler --

    .çarli kız için kanserim dedi arkadaş, pes doğrusu hehe, mal bunların hepsi. surata yumruk olayı da pek komik, gülmedim desem yalan olur.

    .travesti muhabbeti de garip, tanıdık bir hatun kendisi travestiyi oynamış. takılıyorlar öyle. seks için para muhabbeti de ayrı bir mallık tabi. adamlar aşmış.

    -- spoiler --

    kokakirec.blogspot.com/...
  5. 5
    s01e05:

    -- spoiler --

    .o değil de ben bunların paralarının çalındığına üzüldüydüm sanki. salak çarli, kafadan vuruldu bir de komik salak.

    .bireysel silahlanma için bölüm yapmış adamlar, güldürürken düşündürüyorlar o derece yani daha da ne diyeyim. lex luther rolündeki eleman soyguncu idi, smallville'den.

    -- spoiler --

    kokakirec.blogspot.com/...
  6. 6
    s01e06:

    -- spoiler --

    .gülümseten bir bölüm, nazi muhabbeti falan iyi idi, bu çarli komik adam yapacak bir şey yok.

    .ölen yaşlı meselesi falan da dokundurmalı oldu galiba, bu bölümden sonra dedelerini ziyaret etmiştir herhalde fanlar falan. öyle de bir sosyal alt mesajları var sormayın gitsin.

    .ölmüş adamın torununu kapma muhabbeti de bir acayip tabi, adamlar profosyonel olmuş yapacak bir şey yok.

    -- spoiler --

    kokakirec.blogspot.com/...
  7. 7
    s01e07:

    -- spoiler --

    .eğitim sistemi muhabbetine dokundurdular sanki az az ama fena dalga geçtiler sormayın gitsin. bir beden eğitimi öğretmenine taciz komplosu kurmaya falan çalıştılar.

    .çarlinin bir gün kafa güzelken ortaya attığı fikir imiş. taciz maciz yokmuş ama bizim abla kardeşler psikoloji okuduklarından yarım psikologların olaylara yaklaşımı ve doktor diye bitirmeleri falan iyidi.

    .mac ise baya arızalı bir tip, kendisinin sevimli çocuk olduğu ve nasıl tacize uğramadığı noktasında bunalıma girip şortu takıp bacağına koçuna gitti. o da komik adam vesselam.

    -- spoiler --

    kokakirec.blogspot.com/...
  8. 8
    s02e01:

    -- spoiler --

    .çarliye geri geri giderken çarpar bizim takım. tabi önlerine babaları atlar falan. babaları da esas karakter olarak katıldı anladığım kadarıyla. komik adam tabi. arnıld amca ile bir filmi vardı ordan bilirim kendisini, üzülmesin ama.

    .sakatlar ile dalga geçmiş gibi mi oldular ya da sakatlara acıyanlarla mı dalga geçmiş oldular bilemedim ama toptan sakatlanmaları iyi idi. arkalarında da yabancı bir adamı yamutlup gitmeleri falan. takım tamam yani.

    -- spoiler --

    kokakirec.blogspot.com/...
  9. 9
    s02e02:

    -- spoiler --

    .baya iyi bölümlerden biriydi. kopardılar elemanlar. bizim baba çeteye katılmak istiyor sonunda barı da satın aldı.

    .israil muhabbetine dokundurmalar, yahudi bir eleman bunların yeri alması, toprak muhabbetine ince dokunuşlar ve tabi terörist muhabbeti ve video derken bitti bölüm.

    .köpek kaçırma ve babanın tavırları da pek güzel komik, aldığı puanı sonuna kadar hak ediyor hakkaten. tiplere alıştıkça tripleri daha komik geliyor insana.

    -- spoiler --

    kokakirec.blogspot.com/...
  10. 10
    s02e03:

    -- spoiler --

    .sosyal yardım fonu mudur nedir, işsizlik maaşı mıdır nedir hepsine dokundurdular. bir de kölelik ile falan kıyaslayarak. çok mesajlılar adamlar. güldürürken düşündürüyorlar. şakaları yok.

    .dee ve denis kafaları buldular, babaları başa geçti diye arıza çıkardılar falan. fondan para muhabbetine yaptıkları çizgi film gibi resmen. adamlar komik, güldüm. yapacak bir şey yok yani.

    -- spoiler --

    kokakirec.blogspot.com/...
  11. 11
    s02e04:

    -- spoiler --

    .elemanlar aştı kendileri bu sefer anaları pazarlık konusu yaptılar. çarliye anan kabul etmeyeceğini nerden bildi dediği zaman dee senaryonun ne kadar da iyi olduğu ortaya çıktı. adam anasını satıyor karı için diyebiliriz.

    .ama sonunda denis'e yanık kızımız çarliye vermektense kızdırmak için denisin babasına verdi. hehe bu da baya acayip ama bir damla yaş süzüldü bahtsiz çarliden. komplolar, aşamalar falan baya iyidi tabi. denisi çekici bulmamaları da ayrı güzel.

    -- spoiler --

    kokakirec.blogspot.com/...
  12. 12
    s02e05:

    -- spoiler --

    .çarliyi ölüm makinasına çevirmeye çalıştılar bu bölümde, sokak dövüşleri falan muhabbeti ve tabi para kazanma muhabbetine. tripler pek bir komik idi. çarliden her şey olur.

    .tabi ilk filmlerden başladılar rocky iv ve million dolar baby, son karede de film ile dalga geçtiler o da güzel ne diyelim hehe orda sandalyenin ne işi var değil mi? eh idare eder, diğer bölümlere göre işte.

    -- spoiler --

    kokakirec.blogspot.com/...
  13. 13
    s02e06:

    -- spoiler --

    .çetemizi ev yakma muhabbetinden kamu hizmetidir bir şeylere verirler ve basketbol koçu falan olurlar. tabi baba da aynı zamanda asyalı tipler ile kumar işlerine falan girişir derken. şikedir mikedir, kumardır mumardır. faullü basketboldur moldur. hepsi ile güldürür geçerler.

    .çarli de alkolizm ile mücadele ayağına takılır yavuklusu ile ama tam takılmaca olmaz, aslında güzel kız da çarliye bakmıyor tabi en son sarhoş hakem olayı, çocuklara blok basması falan kopartan cinsten idi.

    -- spoiler --

    kokakirec.blogspot.com/...
  14. 14
    s02e07:

    -- spoiler --

    .din imandan girdiler birden nasıl yaptılar demeden kırdılar geçirdiler. adamların kafaları güzel dini motifli espiriler çarlinin beyaz takımı, dini yorumları falan süperdi tabi.

    .dee papazı yoldan çıkardı, adama yapmadıklarını bıraktılar. denis kendi çapında yüzü şişko diye kafayı yedi mac zaten ayrı dünyaların insanı birbirinden manyak çete. baba da sarhoş papaz buldu geldi falan. çok çılgınlar.

    -- spoiler --

    kokakirec.blogspot.com/...
  15. 15
    s02e08:

    -- spoiler --

    .seçim muhabbetine girdi bu sefer bizim çete. rüşvettir falan muhabbetlere dokundurmalar yaptılar. sonunda da polis rüşveti ile olayı bitirdiler.

    .diğer bölümler kadar komik değil idi ama hoş idi yine. oyun kartları mıdır nedir o muhabber ile palto muhabbetti iyidi baya.

    -- spoiler --

    kokakirec.blogspot.com/...
  16. 16
    s02e09:

    -- spoiler --

    .özgürlük meselelerini ele aldılar bu sefer bizim çete. baba abarttı, vietnamlı mıdır nedir onlarla kumar muhabbetini rus ruletine kadar götürdü. haliyle güldürürken düşündürüyor muhteremler.

    .sigara yasağı, temiz hava sahası muhabbetlerinden bir bölüm yaptılar. çarli insan önünde konuşabiliyordu aslında önceki bölümlerde ama tabi adamlar onu düşünmemiş, komiklik yapmış. e güzel ne diyelim.

    -- spoiler --

    kokakirec.blogspot.com/...
  17. 17
    s02e10:

    -- spoiler --

    .bizim ekip myspace'de takılırken babaları olduğunu iddia eden bir adam ile karşılaşırlar ve olaylar gelişir. anne ve babasını yemeğe götürürler ki komiktir bu kısım, orada anası babanız o der. kadın çok pratik tabi dna'yı ondan parayı bundan falan toparlamış.

    .neyse bu adamın yardım gönüllüsü falan olması bunları bayar ve eski aykırı fodul babasına dönerler. diğer yandan babasız çarli mac'ın hapishanesindeki babasına falan giderler, oralar orta komik ama sonunda çarlinin annesi, denisin babasının eski çaktığı falanmış. baba, çarlinin babasıymış yani sanki. hehe yakışır.

    -- spoiler --

    kokakirec.blogspot.com/...
  18. 18
    s03e01:

    -- spoiler --

    .ikili-üçlü hikayelere devam ediyorlar. güzel aslında bu şekil. küresel ısınma ile ilgili bir film görüp etkilenir bizim denis oğlan, sonra macın yere attığı çöpü çöpe atarken terk edilmiş bir bebek bulur. dee ve mac bu bebeğe bakmaya ve reklam yıldızı yapmaya çalışır.

    .denis çevrecilere katılmaya gider bir çöplüğe, baba ve çarli bunun peşine takılır ve çöpü-çöpten hazine bulmayı çok severler evlerini çöp ev falan yapacak derecede, sokaklarda yatacak derecede, adamlar aşmış neyse denisi çevreciler şutlar bu da bunlardan hatununu hoplataracak intikam alır falan.

    .baba, çarlinin babası imişmiş öyle bir durum var tam net değil hala ama kürtaj meselesine girerler tabi, çarli ayrı bir insan, çöp adamlık yakışmış.

    -- spoiler --

    kokakirec.blogspot.com/...
  19. 19
    s03e02:

    -- spoiler --

    .sonu hariç diğer bölümlere göre çok da güldürmedi diyebiliriz tabi. son fena idi, zaten yeşil kostüm de acayip. bitişik kaşlar ailesi de çok abartı ama hepsi iyi maşallah.

    .amerikan futbolu seçmelerine katılır bizim ekip, tabi çarli bunlara biraz hava alalım dışarı çıkalım der ve parkta top gelir ordan başlar olaylar. çarlinin böğürmeleri pek güzel. adam ciğerden böğürüyor, tebrik ederiz.

    .baba da asit masit atar birasına öyle kafalar güzel takılırlar bir süre sonra eline silah da alır iyice kafaları yerler. dee ile çekişmeleri de iyi de ne alaka anlamadım, topa niye vuramaz onu bilemedim.

    -- spoiler --

    kokakirec.blogspot.com/...
  20. 20
    s03e03:

    -- spoiler --

    .analarının ölümüne karşılık geyik çevrildi baya, miras bırakmamış tabi bunlara. bir de garip kadının nasıl o kadar malı olmuş paralı koca aramıştı falan ne bileyim neyse o kadar da mantık aramayalım.

    .üvey babası ile evlenmeye kadar gitti manyaklar, üvey de değil aslında gerçek babası sandığı adam ile diyelim. biyolojik babası da bunlara genel bir ayar verdi de kime diyorum ben muhabbeti.

    .adamlar komik, diğer hikaye de mac dennis ve çarlinin kendilerine arkadaş bulmaları ve ölüp gittiklerinde üzülecek kimseciklerinin olmaması muhabbetine dokundurmaları.

    -- spoiler --

    kokakirec.blogspot.com/...
  21. 21
    s03e04:

    -- spoiler --

    .bu bölüm bitişik kaşlıların intikamı ile geçti, barlarını dağıttırdılar kendilerine. plastik pompalılar ile bunları rehin aldılar falan bunlar da birbirlerine düştü gib öyle takıldılar komik komik.

    .çarli frenkin vasiyetini saklamışmış havalandırmada falan, onla da uğraştılar az. öyle ortaya karışık komiklik olan bitişik kaşlı bölümdü elemanlar yüksekten uçuyor.

    -- spoiler --

    kokakirec.blogspot.com/...
  22. 22
    s03e05:

    -- spoiler --

    .öyle artık çok dokundurmuyorlar, daha çok geyik daha az dokunduruş yapıyorlar. bu sefer kölelik tarzı bir şeylere dokundurdular. sınıf farkı, işçiler, çalışma koşulları meselesi falan filan.

    .dee'nin liseli arkadaşı başarılı olmuş bununla sidik yarıştıralım derken, dennis kendini olaya kaptırır. bir winner olarak her şeye muktedir olacağını sanır amma velakin hayalindeki kadın ölçülerini bulamaz derken olaylar gelişir.

    -- spoiler --

    kokakirec.blogspot.com/...
  23. 23
    s03e06:

    -- spoiler --

    .barları karşısına kuzey koreliler bar açar, tipler falan komik yine tabi. özel bira falan yaparlar, rekabet ve ajanlık yaparken çarli kuzey koreli bir kız ile yakınlaşır falan derken olaylar gelişir.

    .bar müşterilerini artırmak için ıslak tişört olayına girelim derken o sırada da frank durumu öğrenir yavaş çekimde koşa koşa su ile kızın arasına girer falan. kız 12 yaşındaymış.

    .neyseki çarli bir şey yapmamış kıza falan, öyle de geçer bir bölüm. dee de yavrum yazık önüne gelene verir.

    -- spoiler --

    kokakirec.blogspot.com/...
  24. 24
    s03e07:

    -- spoiler --

    .bölüm yine daha görüntü gelmeden bıdı bıdı konuşma ile başlar. bulundukları yer de barlarını almak için teklif masası imiş. fiyatı göremeyiz hiç ama direkt satmayı kabul ederler barlarını.

    .çok parayı kaybettiklerine yanmazlar, o derece barışıklar bunlar tabi. satın alacak gay eleman, two guys, a girl and a pizza place'de oynayan eleman idi.

    .sonra bir vokal grubu çıkar, scrubsda da vardı bu vokal gruplarından güzel oluyorlar. biri de kalp krizinden falan ölür. bunlar yanında çarli ve dee yi satarlar onlar da diğer barda iş bulur falan derken yine kovulurlar falan filan. yani hiç bir şey olmaz sonuç olarak.

    -- spoiler --

    kokakirec.blogspot.com/...
  25. 25
    s03e08:

    -- spoiler --

    .tv dünyasına ve az da ünlülük muhabbetine dokundurdular ama çizgi film gibi bölüm idi. dee'yi kahraman olsun diye kedi yavrularını kurtarırken ateşe veriyorlar falan.

    .bu da kedileri kurtarıyor ama atarak kurtarıyor, öyle de bir çılgınlık. ünlü olmak için gece klübune takılıyor dennis ama o da altında bebek bezi ile dans ediyor sonunda.

    .kamera karşısında terleyen mac de pek bir komik tabi, genel karakterleri devam ettirmeleri iyi. durum komedisi yapıyor emmiler.

    -- spoiler --

    kokakirec.blogspot.com/...