kayıt

vincent aboubakar

  1. 15
    şapşahane topçu.

    dünya futbolunda artık yeri kalmayan, türk takımlarının avrupa'da aldığı olumsuz sonuçların başlıca müsebbibi olarak gördüğüm nokta santrafor rol modelinden acilen kurtulmalıyız vesselam... bu bağlamda top ayağına geldi mi vuran fakat oyunun geri kalan kısmında eli belinde dolaşıp takımı 10 kişi oynatan mario gomez kağnısından kurtulduğumuza da son derece sevinçli olduğumu belirtmeliyim. spor toto süper lig'de ortalama 20-25 tane atarsın lâkin şampiyonlar ligi'nde ceza sahasına dahi sokmazlar adamı işte?.. kendisinin bundesliga'da henüz golle tanışmamamış olmasından da rahatlıkla anlayabiliyoruz.

    türkiye ligleri için cenk tosun isminin mario gomez isminden aşağıda kalacağına inanmıyorum. aynı bokun laciverti etkisini birkaç gol eksikle yaratacaktır.

    vincent aboubakar ise benim çok uzun zamandır düşlediğim tam bir kontraatak takım golcüsü... bu sezon şampiyonlar ligi'nde kolay gruba düşmemiz gerekçesiyle tam olarak beklediğim etkiyi gösteremedi. daha hücuma yatkın bir rakibe karşı -ki bu takım napoli olabilir- gerçek performansını gözlemleyebileceğimizi düşünüyorum. ligde ise kendi onsekize onbir kişi ile kümelenen çaykur rizespor takımına karşı bruma ne denli etki yaratırsa, vincent aboubakar'ın da o denli etki yaratabilirdi; beklediğim gibi de oldu vesselam...

    kendisi uyum sorununu aştığında, bu tip maçlara da etki edecektir.

    hayırlısı...