kayıt

ayk

  1. 302
    neredeyse 24 saat oldu, sorulara bir cevap, bir duyuru, bir açıklama yok.. sana soru soran bir yazarı bırak, genele yayılan iddialarla ilgili bile hala sessizsin..

    ben kendimce bu sessizliğe iki açıklama getiriyorum..

    1-) daha önce de bahsettiğim gibi, ses çıkaran insanlara duyarsız kalıp itiraz etmekten bitap düşen vatandaşların tükenmelerini, vazgeçmelerini bekleyen devlet gibi sen de kapanıp gitsin, zaten tek ses eden sensin, cevap verip bulandırmaya gerek yok diyorsun belki veya senin için beni dehşete düşüren şeyler(mesajlarımızı okuman veya sildiğimiz entrylerin kararını yönetimin verecek olması gibi gestapovari uygulamarınız, siz aynı yöntemle yazar toplarken aynı yöntemin sözlüğünüzde kullanılmasını makyavelist bir şekilde -iktidara çıktığım deliği kapatmazsam arkamdan başkaları da gelir diyerek- etik dışı yöntemlerle önlemeye çalışman gibi) senin için çok sıradan, neden rahatsız olduğumu dahi anlayamadın..

    2-) verecek cevabın yok..

    ikisi de dramatik..

    dramatik olan bir diğer şey de başta yönetim olmak üzere diğer arkadaşların bu yapıya kayıtsız kalmaları.. hadi sıka sıka yazarları anlıyorum, buraya eğlenmeye geliyorlar falan.. yönetimdeki insanların, bu gestapovari yapıyı yazarlar karşısında elle tutulur hiç bir sebebe dayandırmadan sadece "biz görüştük, biz karar aldık, biz tartıştık" şeklinde pompalaması anlaşılabilir değil.. yazarlar açısından bakacak olursak tuhaf olmayan ama endişe veren bir sessizlik hakim, kimse mesajlarıma dokunma demiyor, cidden ürkütücü..

    sözlük senin malın, sen de içine gelin yazın, beraber eğlenelim diye bize açtın, biz de yazdık, yazdığımız şeyler bizim, mesajlarımız bizim, görmesini istediğimiz kişiye atıyoruz, istemediğimize atmıyoruz, entrylerimizi silebiliriz, biz yazdık, bunlar çok net ve genel şeyler.. mahalleye topunla inip topa dış vur, iç vurma diyemezsin, oyunun içinde her şey var..

    kalite, güç elindeyken nasıl kullandığınla alakalı değil mi ayk?? bu sorunun da cevabı sende yok..

    neyse, kalan arkadaşlara eğlenceli günler, yönetim kadrosuna kolaylıklar diliyorum.. benim için eğlence bitti..
    • hll spr dvm.....