kayıt

prison architect

  1. 1
    son versiyonuyla 3 boyutlu bakış imkânı sunan kral oyuncuk. 3 boyutlu dediysem sadece öyle bakabiliyoruz oynayamıyoruz malesef.

    oyun bilindiği üzere bir tycoon yalnız çok çok tatlı grafikleri çok çok şeker ayrıntıları var. prison tycoon oyunu bu alanda bu oyunun en büyük rakibi fakat bence önüne bile geçemez. benim bu oyunda ki stratejim yeni alan açtığım gibi mahkum alımını ve saati durduruyorum sonra en çok para veren iki ihaleye/hibeye giriyorum oluyor mu size 60.000$ para! sonra planlama sekmesinden nereye ne kuracağımı baştan çiziyorum. sonra işçi sayımı 15 e çıkarıp temelleri atıyorum. daha sonra zamanı devam ettirip en hızlı seviyeye çıkarıyorum. (mutlaka her kurduğunuz binaya elektrik ve su çekmeniz lazım, ayrıca mutfak lavabosu ve duş başlıklarıda sıcak su istiyor bunun için water boilder kurmanız lazım hot water pipe yani sıcak su borusuylada bağlantılı olması lazım) aşağı yukarı orta derecede bir hapishaneyi 2 günde tamamlıyorum. müdürü hapishanenin ana binası tamamlandığı gibi ilk ofise yerleştirin sonra temizlik bölümünü direkt açmanız lazım zîra mahkumlar hijyen konusunda çok şikayetçi oluyor.

    ya böyle anlat anlat bitmez bir oyun. oynamayan varsa mutlaka denesin. ayrıca oyunun ekstralar bölümünde kaçış moduda var yani normal oyun modunda kurduğunuz bir hapishaneden mahkum olarak kaçmaya çalışıyorsunuz bu mod da. çok iyi değil mi ya ?