kayıt

true blood

  1. 19
    s06e03:

    -- spoiler --

    .jason beyin kanaması falan geçirdi herhalde. baş ağrısıdır falan derken en son düşüp bayıldı. ölse de kurtulsak diyeceğim ya bu bölüm pek içliydi bizim çakıcı oğlan. esas karakterlerden kendisi tabi, son kalan düz erkek ve insan modeli. türünün tek örneği hehe.

    .bill kendini test etti güneş ışığında... yok artık güneşe de mi çıkaracaksınız ne yapıyorsunuz lan nidaları attık ama daha az zararlı denemesi yok muydu diye de düşündük. neyse ki güneşe çıkamıyor bizim bill. yine peri kanı lazım oldu, neyin sentezidir, ne yapıyorlar ya da amacı ne tam çözemedim. engelleyecek falan filan ama dur bakalım nasıl.

    .vampir gay peder'imiz de piyasaya çıktı ya pek fazla ömrü kalmamış olabilir. vampirleri incelemek için tesis kurmuşlar. iyi güzel ama otorite vakti zamanında nasıl bilememiş bunları? o kadar güç müç abartmışlar demek. orası biraz tam değil haliyle...

    .eric valinin kızını kaçırdı, hala kaçışlarda. ne yapmayı planlıyor ise kendi başına takılıyor gibi bir şey. tara ve pam de peşinde tabi, tara torunu mu oluyor şimdi hehe? eric'in kız kardeşi de warlow'un peşinde iki hikayeyi birbirine mi bağlayacaklar onu da bilemedim. vampir incilinde geçiyordu sanki.

    .kurt adamlar çıldırdı, sürü liderimiz sürüsüne sahip olamıyor. vampir cemiyetindeki meraklı tipler izlemeye geldi, o sırada da sam emmayı kurtardı gibi göründü. bakalım o işin sonu ne olacak. genel konudan bağlantısız hikaye ama ilginç oldu iyice.

    .peri kralını pek bir beğendik iyice, adamın güçleri süper. tabi döndü dolaştı bizim peri oğlan yine sookie'e geldi ya o fena... iki saat romantizm falan filan gidecek öyle herhalde. bill ile ayrılıkları da perçinlendiğine göre bu olacak kesin.

    -- spoiler --

    kokakirec.blogspot.com/...