kayıt

true blood

  1. 18
    s06e02:

    -- spoiler --

    .bu sezon güzel işler olacak gibi, bill'in durumunu hayli beğendim. yeni güçler say say bitmez. adamda olmayan güç yok. en son geleceği de gördüğünü öğrendik ve hepsinin toplatıldığını ve yakıldığını gördü. olsa fena olmaz ama tabi o kadar dizi kahramanı yap sonra yak o da olmaz. üstelik kendisi engelleyecek kapasitede bir abimiz oldu artık. allah+lilith yardımcısı olsun diyoruz.

    .tanrı adem ve havva yanında bunu da yaratmış. la ilahe illallah dedi lilith hehe, güldüm ona. güzel de dedi ama tabi çıplak karı bunlar özünde... çarpılmasınlar sonra. bill'in görevi iyi iyimiş sonuç itibari ile. tabi güm bunlar bir tek valiye karşı mı olacak yani? insanlar ne ara bu kadar kuvvetlendi falan diye de sormak gerekir belki ama bu kadar sezon hep vampir işleri gibi geçti şimdi insanlar ile savaş hoş olacak.

    .diğer tarafta warlow dediğimiz eleman o değilmiş aslında, sağlam bir abimiz idi kendisi ve peri kralı çıktı, hayli sağlam imiş yani. güzel de gücü var. ama sookie'nin tek seferlik kullanımı falan yine geyik gibi. daha önce benzer bir hadise olduydu. perilik olayını alsınlar şu kızdan da yetsin artık. kabak tadı verdi. üstüne bir de peri oğlanla karşılatı ormanda yardım falan etti. şaka gibiydi buralar.

    .sam'in kızını kaçırdı kurt sürüsü, bizim alfa oğlan kötü adam mı olacak ne olacak? güç sarhoşu falan muhabbeti döndürdüler. karı gerçekten öldü mü? döndürecekler gibi geliyor bana niyeyse ama bellisi de olmaz tabi. o kadar esas karakterlerden değildi.

    .sonuç itibari ile güzel işler bekliyoruz, bill'i daha çok görmek istiyoruz. sonunda esas adam en güçlü adam oldu. fena da olmadı. diğer tarafta eric'de güçlü bir karakter ya çok da fazla bir şey yapamayacak gibi duruyor. ya da hep birlikte savaşacaklra falan filan artık.

    -- spoiler --

    kokakirec.blogspot.com/...