kayıt

seçmen ne mesaj verdi

  1. 3
    seçmen çok açık ve net bir biçimde acı sevdiği mesajını vermiştir bence. biz acı seviyoruz, kanallar basılsın, çocuklar ölsün, millet sakat kalsın, ifade özgürlüğü denen şey lafta kalsın, işçi-madenci alenen katledilsin üstüne birde "fıtrat, hatrı olan biri" açıklamalarıyla resmen bizimle dalga geçilsin, çocuklarımız saçma sapan bir eğitim sisteminde ezilsin, depresyona girsin, istediği mesleği icra edemesin kısacası ağzımıza bir güzel sıçılsın istiyoruz.


    birde akp seçmeninin partiyi saçma sapan savunma yolları var ki, beni benden alıyor. adama bunları söylüyorum, cevap olarak "ama yol köprü yaptılar, eskiden şeker yağ kuyruğu vardı şimdi yok, imf'ye borç verir olduk." diyor.

    birde akp seçmenini aşağılamayın, elit takılmayın diyen bir kesim var ki onlara da ayrı gıcığım. ulan adam ülkenin ağzına sıçan partiye ısrarla oy veriyor. ben bunun neresini eleştirmeyeyim?kimse kimseden üstün değil anladık. ama sen aynı hatayı ısrarla yaparsan buna bahanen olmamalı.

    sonuç olarak akp seçmeni tekbir sesleri ve diriliş ertuğrul jenerik müziği eşliğinde coşmaktadır. onlara göre yukarıda saydığım olumsuzluklar normaldir. hatta babamın, öz babamın ankara saldırısından sonra "oh olsun, komünistler kendileri çalıp kendileri oynadılar, kendilerini patlattılar, hiç üzülmem" dediğini kendi kulaklarımla duydum. bilin bakalım babam hangi partiye oy verdi? tabi ki akp. giren çıkan onlara değil bizedir. bundan sonra ölecek olanda, sakat kalacak olanda, istemiyor olsakta bu vatanı bırakıp gidecek olanda biz olacağız. yani haksızlığa ve zulme karşı sesini çıkaran kesim.

    allah yardımcımız olsun.