kayıt

hemlock grove

  1. 13
    s01e12:

    -- spoiler --

    .bir kere en çok bu salak kızdan şüphe ettiydim. o yüzden şaşırmadım. ikincisi çok saçmaladılar. ulan madem sarıyorsun doğru düzgün sar, bağla kaçamasın ya da bir yere kapat. domuz yağını yüzüne sürmek nedir? dolunay yok iken değişmek ancak böyle olur falan dediydi sanki ya da ima ettiydi diyelim. iyi güzel de kız nasıl değişiyor o vakit kendi kendine? ruhunu kaybetmiş ondan mı?

    .acayip saçmalıyorlar ya, son zamanda bu kadar saçmasını izlemediydim. bir de iki saat dram falan kaktırıyorlar. tipler hoş olmasa tanıdık oyuncular olmasa hiç izlenmez ya cidden başladığıma pişman oldum.

    .üstelik ilk sezon nerdeyse doğru düzgün hiç bir olay açıklanmadı, sadece bu kızın yaptığı işler güçler. asıl godfrey tesisinde neler dönüyor, bu doktor neler karıştırıyor. dünyayı değiştirecek nedir falan, bunlar mühim idi. salak saçma gençlerin ve bir ergenin farklı olma muhabbetinin peşinden bu kadar bölüm izlettiler allah kahretsin bunları.

    .tabi finalde çok süper bir şey yaparlar mı bilemedim ya sanmıyorum. canavar avcısı da öldü, roman'ın anasıda değişik bir hayvan imiş orası kesin oldu. zaten biliyor idik ya işte doldur babam doldur.

    -- spoiler --

    kokakirec.blogspot.com/...