kayıt

hemlock grove

  1. 11
    s01e10:

    -- spoiler --

    .roman çat diye uyandı, sündürmediler ama böyle de uyanması saçma oldu. iki hafta yatmış birinin hemen ayaklanması da saçma geldi. pek bir boka da yaramadı. sinirlerimi bozmaya başladı bu dizi iyice. neyse ki fazla bölümü yok bağlayacaklar herhalde ama artık şu bitip tükenmez dialoglardan gizemli konuşmalardan gına geldi. neyse derdiniz deyiverin artık.

    .kim öldürüyor belli olsun, dolunayda yüzerdim diyor kız. ondan bile şüpheleniyorum. peter olmadığı kesinleşti, cinayet sırasında uyuşturucu etkisinde idi. hatta en son kan man gösterdiler canavar avcısı kesti mi yoksa kıllı oğlanı...

    .sevgili ana karakterimiz de kurşuna karşı durdu. neydi aklındaki? ya da ne oldu onu da göstermediler. onu da gizem yapalım dediler herhalde pek bir şey de yok ya. ne arıyor ya da ne biliyorsa artık. küçük fare olayını bilmesi de garip geldi bana. bu tarikat hakkında da doğru düzgün açıklamaya yapmaya yeltenmediler bile.

    .şerifin kızlarının ölümü de çok saçmaydı. çarpan sese iki saat gidiyor ve kızları biçiliyor hem de ikisi birden. ulan madem eve girebilir, yanlarında dur. güvenli bir yere sok. herkes evinde güvende diye söyleyip de hiç zorlanmadan eve girmesi falan çok saçmaydı.

    -- spoiler --

    kokakirec.blogspot.com/...