kayıt

hemlock grove

  1. 9
    s01e08:

    -- spoiler --

    .roman çıldırdı gitti beyaz kuleye, oradaki sapık doktor da bunu komaya soktu. olay buydu bütün bölümde. roman koma içersinde mücadele etmece falan işlerine girdi. sezon sonuna mı çıkartacaklar bu elemanı?

    .içerde saklı bir yaratık bir şey var. onu gördüğü için bu gizem çözülene kadar komada kalacak diyebiliriz. peter da pek dahil olmadı olaya, uzaktan canavar uzmanı bunların fotoğraflarını çekti ama herhalde avlama meselesi yapmaya çalışıyor ve kendini tutuyor.

    .araya yine anne ile ilgili meseleler sıkıştırdılar o fena idi. çok arızalı işler olmuyordu ama bunu sıkıştırdılar yine, koması zaten bir garip. gizemi çok gelmiş bence, fazla bir şey anlaşılmadı. babası da göründü bir şeyler dedi ama daha onun başına ne geldiği belli değil. anası öldürdü gibi açıkladılar ama belki sadece ikna etmiştir artık bilemedim.

    .bir de şu peder beyler olaya girdiler gibi, onunla birlikte bunlar canavar uzmanı anlaşılan. ejder dedikleri nedir kimdir? ne ara ortaya çıkartacaklar bakalım. peter'ı istiyor bu peder, hepsi bunla mı bağlantılı yoksa?

    -- spoiler --

    kokakirec.blogspot.com/...