kayıt

hemlock grove

  1. 8
    s01e07:

    -- spoiler --

    .ağır aksak ilerliyor hala, pek de acayip bir iş olduğu söylenemez. on üç bölümlük bir sezonda insan daha fazla şey bekliyor. gizemliyiz ama çözmeyiz tarzında takılmışlar. herkes bu kuyruğunu yiyen ejder simgesini görüyor ama ne iştir bilemiyoruz. beyaz kuleye gidelim diye tutturdu oğlan ama onun da aklı yerinde sayılmaz.

    .anası ve oğlu ne sesi duyuyorlar da kötücül oluyorlar onu bilemedim. ses duyuldukça karıya çakı çakı verdi, en heyecanlı olayı buydu bölümde. başka da bir şey olmadı. araları açıldı bu iki oğlanın. geçen bölümden polis meselesi falan vardı. üstüne kuzeni kıskanmalar falan binince limone oldular işte.

    .anne karakterimiz ortalarda takılıyor, diğer anneden madde talep etti. değişik tripler oldu onu da çözemedim. üstelik miras oğlana kalıyor imiş. anneyi ortada bırakacaklar herhalde. ayağını denk al tarzında uyarıları oldu. arızalı kıza pek bir sert davranınca abilik duyguları kabardı bizim roman'ın. bu arada bu elamanın adı roman ama diğerleri çingen, nasıl oluyor bu iş?

    .biraz daha gelişme bekliyoruz, biraz gizem çözümü bekliyoruz. canavar uzmanımız ortalıklarda dolanıyor. peterdan şüphe ediyor falan ama yaptığı başka bir şey yok.

    -- spoiler --

    kokakirec.blogspot.com/...