kayıt

kutup sözlük

  1. 1480
    kutup sözlük'te yazar olalı neredeyse 1 ay oldu ve bu süre zarfındaki gözlemlelerimi paylaşmak istedim.

    geldiğim günden beri neredeyse her gün, sözlük bitti, bitmek üzere, çok bozdu, göte geldi, amına konuldu, bilgi içerikli entry yok ühühühüü gibi başlıklar açılıp entryler girilmesine rağmen, olduğu gibi, aynı hızıyla devam eden, gün ve gün (genellikle gece 3-4 sularında) yenilikler yapan, sözlüğü geliştirmeye çalışan modlara, adminlere ve çok güzel yazarlara sahip sözlük.

    evet boktan insanlar var mı? var. senin çevrende hiç mi boktan, vazıfsız insan yok. var. tek bir kişinin yada bir kaç kişinin yaptığı şeyi bütün sözlüğe mal edilmesi çok saçma. ki eğer kişi bokunu çıkartırsa zaten uçuruluyor. 2 gündür görüyorum, yaşıyorum.

    bilgi içerikli başlık muhabbeti ise ondan da saçma. kardeşim kimse seni zorlamıyor ki otur geyik yap diye. istiyorsan sabahtan akşama kadar bilgi içerikli başlık aç entry gir. başımızın gözümüzün üstüne. bak ben ne güzel arada bilgi de giriyorum, geyik de yapıyorum. belki geyik daha fazla ama zaten bilgi girsem de açıkçası pek bir boka yaramayacak farkındayım. kimse bilgiyi bu sözlükte aramayacak ne yazık ki.

    neyse, kısacası bütün bu ağlayan ve vasıfsız bir kaç kişiye rağmen sevdiğim sözlük. iyi ki kayıt olmuşum.