kayıt

cennette insan bedeninin özellikleri

  1. 2
    Ayyy çok heyecanlıyım, bir islam hurafesini daha çürüteceğim. Bıyrın:

    "15 RAB Tanrı Aden bahçesine bakması, onu işlemesi için Adem'i oraya koydu. 16 Ona, "Bahçede istediğin ağacın meyvesini yiyebilirsin" diye buyurdu, 17 "Ama iyiyle kötüyü bilme ağacından yeme. Çünkü ondan yediğin gün kesinlikle ölürsün." yaratılış 2-15/17

    "RAB Tanrı'nın yarattığı yabanıl hayvanların en kurnazı yılandı. Yılan kadına, "Tanrı gerçekten, 'Bahçedeki ağaçların hiçbirinin meyvesini yemeyin' dedi mi?" diye sordu.
    2 Kadın, "Bahçedeki ağaçların meyvelerinden yiyebiliriz" diye yanıtladı, 3 "Ama Tanrı, 'Bahçenin ortasındaki ağacın meyvesini yemeyin, ona dokunmayın; yoksa ölürsünüz' dedi."
    4 Yılan, "Kesinlikle ölmezsiniz" dedi, 5 "Çünkü Tanrı biliyor ki, o ağacın meyvesini yediğinizde gözleriniz açılacak, iyiyle kötüyü bilerek Tanrı gibi olacaksınız."
    6 Kadın ağacın güzel, meyvesinin yemek için uygun ve bilgelik kazanmak için çekici olduğunu gördü. Meyveyi koparıp yedi. Yanındaki kocasına verdi, o da yedi. 7 İkisinin de gözleri açıldı. Çıplak olduklarını anladılar. Bu yüzden incir yaprakları dikip kendilerine önlük yaptılar." Yaratılış 3-1/7

    Demek ki neymiş: (çoğafedersin) işeyip sıçıyorlar mıydı, bilmiyoruz. Ama lapur lupur yiyiyorlardı.

    Ayrıca cennetten çıplak oldukları icin değil "tree of knowledge-bilgi ağacı" meyvesini yedikleri için kovuldular.

    Zira cennetteki ikinci sakat ağaç "tree of life-yaşam ağacı"ydı. Adem ve havva eğer o ağaçtan yeseydi, ölümsüzlüğe kovuşacaktı. Bundan ötürü tanrı tarafından cennetten kovuldular.