kayıt

Türk kızlarının inanılmaz kezban oluşu

  1. 11
    Toplum baskisi ve aile faktöru yüzünden hayatin bir cok zevkini tadamamiş kizlardir. Komsu duyarsa babam duyarsa bana kaşar derlerse diye korkar. Haklidirda zira seni digerini öbürünü instagramdan kabul etse bi süre sonra kaşar ve orospu diyeceksiniz. Kezban dedigimiz kizlar aslinda felaket abazandir. Eğer onu bi yerden yakalayip korkusunu yenmesini saglarsaniz bakireligi siktir edip kendisini orospuyu siker gibi sikmenizi isteyecektir cünkü patlayacaktir.

    Son olarakta mahallede 24 yasina gelip korkudan porno izlememis gercek bi sik e dokunmamis bir kiz elbette korkar. Korkmasinin sebeplerinden biride hayatinda orospudan baskasini sikememiş olan abazan erkeklerin hayvansi sekilde kiza yavsamalaridir.

    Istisna olarak abazanlarin fazla ilgidinden dolayi götü kalkmis olan bazi kizlar sakso dahil begendigi erkeklere muamele çeker ama siktirmez kendini... cunku kezbanlik kanina islemistir ve aile ve toplum baskisindan bakire olmasi gerektigini dusunur hep. Ben yarrak emerim ama bakire olursam namusluyum diye dusunur. Asil kezbanlik budur...