kayıt

kadınları aşağılayan başlıklar engellensin kampanyası

  1. 1
    ve hatta mümkünse kadınları aşağılayan yazarlar da uçurulsun! insanların işi gücü yok tek dertleri kadınlar!

    (bkz: bir kadının solcu olmasının asıl amacı)
    (bkz: dans eden kadının asıl amacı)
    (bkz: gece 4'te partiden gelen kızın namustan bahsetmesi)
    (bkz: kadınların aşık oldukları adamdan beklentileri)
    (bkz: vurduruyordur ve yolludur butonlarının eksikliği)

    arkadaşım siz eğer kadınsanız ve bu aşağılamalardan hoşnutsanız buyrun evinizin kadını, çocuklarınızın anası olun. ancak eğer erkekse burada aşağılamayı yapanlar tek bir sorum var. "size ne?!"
    eminim kendi çevrenizdeki insanların hayatlarını zindana çevirmişsinizdir zaten ancak siz kimsiniz diğer insanların hayatları hakkında hüküm vermeyi haddiniz sanıyorsunuz! eminim sizler çok düzgün, ahlaklı, "namuslu" insanlarsınızdır! sorsak hepiniz muhteşem dindar, bilgili, vs, vs, insanlarsınızdır, peki bu kadar dindarken nasıl insanların hakkında iftiralar atabiliyorsunuz! demek ki sizler erkek olarak geceleri dışarıya kadınları taciz etmeye ve/veya tecavüz etmeye çıkıyorsunuz, o kadar ahlaksızsınız ki kadınlar için de durumu böyle görüyorsunuz!

    ayrıca moderasyondan da bu konuda bir açıklama bekliyorum. belki uçurulan ben olacağım ama ciddiyim, bu konuda bir açıklama bekliyorum. ayrıca sormak istiyorum "özgürlük" istediğin kişiye küfretmek, sövmek, aşağılamak mıdır, ve bunlara izin verilmesi midir?

    evet arkadaşlar. çok geçmeden moderatörlerimizden emekli öğrenci benimle iletişime geçmiş ve bahsi geçen başlıkların tek tek inceleneceğini iletmiştir. ayrıca desteklediğini belirttiğini de söylemeden geçemeyeceğim. açıkçası bu kadar alakadar olunması burayı benim gözümde daha da değerli hale getirdi. umuyorum bu konulara her zaman dikkat edilebilir...