kayıt

akdeniz üniversitesinde feministlerin ders basması

  1. 2
    bir önderleri var bu grubun... çok saygılı, kültürlü ve konuşma adabını yalamış yutmuş, öğütmüş çıkarmış tekrar yemiş..

    konuşmalar, yarım yamalak ve/veya pasta süsleriyle süslenmiş hali ile aşağıdadır

    bir şey söylices... bi duyurumuz var...(sağ el havada) bir duyurmuz vaar!. demek zorundayız!

    güzel sanatlar fakültesinde hede hödö de okuyan excalibur adlı 'burda gördüğünüz' çocuk(?), üniversitede, sizin fakültenizde(vicdanlara sesleniyo, işini biliyo), sizin sınıf arkadaşlarınıza, kadınları taciz etmektedir..

    ya işin neresinden tutarsan elimize bok bulaşıyo be arkadaşım.. yaptıkları eylemi, haklı çıkarmaya çalışıyorsun, sonra o 'güruh' dan bir 'dişi' öyle bir laf söylüyor ki, adamın bu grubun savundukları şeyi sevesi geliyor ama savunulan şeyi, savunma yolunda her yol mübahtır fikrini benimsemiş, nisbi anarşist, feminist kızlar takımı, adet günlerinde ne yapsak ne yapsak deyip şunu yapsak diyen bir takım fukara sümüğü deyip siklemeyesim de ağır basıyor.

    (bkz: bir düzine adetli bayan)
    (bkz: adettendir)

    sonra o hocanın o hali.. evlere şenlik yemin ederim. adam bu işte saçını sakalını ağartsın, sabahın köründe o yaşıyla, eğitim vermek için, kendi tecrübelerini, yeni nesilllere aktarmak için, okula gelsin. bir güzel dersini işlerken, sınıfa 'eylem' , 'protesto' adı altında bir grup ')amlı)' giriş yapsın.. izin almadan girsin, izin almadan dolaşsın, hatta dahası, hocanın (tam duyamadım dişi seslerinden)

    -'dersi bu şekilde bölemezsiniz' tarzında haklı söylemlerine kulak asmayıp hocayla münakaşaya girenler..

    not: tacizi, tacizciyi savunmuyorum, savundurtmam da. ama üslup, içerikten daha önemlidir benim
    nezlimde.

    (bkz: manners maketh man)

    son olarak

    t.c 36
    “herkes, meşru vasıta ve yollardan faydalanmak suretiyle yargı mercileri önünde davacı veya davalı olarak iddia ve savunma ile adil yargılanma hakkına sahiptir”