kayıt

muharrem ince

  1. 24
    arınç ve erdoğan a ağır sözler söylemişmişmiş www.youtube.com/... haberde yazdığına göre. bana göre hafif bile söylemiş kişi. özellikle şu konuşmasının altına imza atılır:

    --- alıntı ---

    "biz iki mustafa’yı da severiz. muhammed mustafa’yı da severiz, mustafa kemal’i de severiz. ikisinin yeri ayrı ayrıdır. birbiri ile kıyaslamayız onları. dinimizin peygamberi, ülkemizin kurucusu. son dönemlerde türkiye’de her şeyi böldükleri gibi müslümanları da böldüler. okullarımız, dershanelerimiz, marketlerimiz, bankalarımız ayrı. başbakan konuşma yapıyor, reyhanlı’da 53 sünni vatandaşımız öldü diyor.

    biz ne zamandan beri ölülerimizi, aleviler sünniler diye ayırıyoruz. demirel yaptı mı bunu? yapmadı. özal yaptı mı? yapmadı. erbakan yaptı mı? yapmadı. mesut yılmaz, çiller, ecevit yaptı mı? yapmadı. ilk kez bu ülkede insanları ayrıştıran ötekileştiren, onları dışlayan, toplumu bölen, gönüllerimizi, ölülerimizi ayrıştıran bir başbakan var. zaten müslümanlar gerçekten ikiye ayrıldı. bir bizim gibi kalubeladan beri müslüman olanlar, bir de tayyip’ten sonra müslüman olanlar var"

    --- alıntı ---