kayıt

kutup itiraf

  1. 3818
    bıktım sözlük.

    insanlara laf anlatmaya çalışmaktan yoruldum. nato kafa nato mermer...

    bizden olmayan kimseyi sevemedik. sevmemeye de özen gösteriyoruz. bizden olmayana hemen bir etiket. hoop bölücü, hoop faşist. bilmem ne...

    dünyada kaç ülke vardır kendisini modern ilan edip, ideolojilerin yetersizliğinde can çekişip ideoloji kasan... bilmiyorum. ideoloji kasmak hiç de kötü bir şey değil haa... fikirler tartışılsın, farklı düşünceler birbirlerini kovalasın. ama modernleşmeyi başaramayan bizim gibi toplumlarda sadece ama sadece benim düşüncem gerçektir gerisi hava cıva bakış açısı hüküm sürdüğü için bizden bir cacık olmaz sözlük.

    faşizmin her türlüsüne karşı nefret besleyen ben, artık yoruldum. faşizmin peşinde koşulmasından bıktım. not düşeyim faşizm derken türkçü falan demiyorum, illa bunu yazdıracaksınız maalesef kürdü türkü bilmem nesi diye... neyse düşüncelerimi insanlığa karşı ufak bir umudum kalsın diye artık paylaşmayacağım. bu sözlükte ya da başka bir platformda düşüncelerimi anlatmak için çabalamayacağım. bıktım artık, bunaldım. artık dert anlatmak yok. şikayet etmek de yok. biliyorum bu sözleri sabaha normal kafayla yok saymaya çalışacak bedenim ama elimden geldiğince kendimi dizginleyeceğim.

    sadece şunu söylemek istiyorum, ankara'daki patlamada ben de olabilirdim ki o gün işim olmsaydı oradaydım. yani terörist diye yaftaladığınız insanların terörist olmadığını ya da bana da terörist diyin arkadaş neyse...

    bugünden itibaren sözlük içinde duyarsız bir mod olarak yoluma devam edeceğim. okuma sabrını gösterenleri öper, memeli başlıklarda görüşürüz diyorum.