kayıt

seks

  1. 49
    kadın kısmının sadece kendini siktirmek olarak görmemesi gereken ihtiyaçlardan herhangi biri.

    kadın kısmı için konuşacağım. erkek dediğin varlığın yaratılışında da sevilmek var. dokunulduğunda haz almak var. seks işlemine geçmeden önceki kısım dediğimiz ön sevişmede sen karşındaki adamdan nasıl boynunun öpülmesini, dudaklarının ıslatılmasını, göğüslerine dokunulmasını, vajinana sıcacık bir elin girmesini, vücudunun her tarafının santim santim öpülmesini istiyorsan emin ol o herif de istiyor. hepsini değil tabii şuana kadar götüme parmağını sok da zevkten bi çıldırayım diyen erkek görmedim.ama o yatağa girdiğinde "hadi bana dokun birşeyler yap ne biçim erkeksin zevke getir beni" gözleriyle bakmasan da kalkıp sen de birşeyler yapsan hatta ilk adımı sen atsan birşey kaybetmezsin. hatta görmüş olduğu bu ilgiden dolayı adam kendi zevkini bir kenara bırakıp senin zevkinin peşine düşebilir ki çoğu zaman bu böyle olmuştur.

    öncelikle sevişmek için bir arada bulunduğun partnerinin dudaklarını ıslat, bi öpüş adamla. ellerin adamın boynunda ensesinde vücudunda bi gezsin. korkma bi, dokunulmazlığı yok adamın. hatta işe baştan değil ayaktan da başlayabilirsin.

    seksi iki kişinin zevk alma süreci olarak tanımlarsak eğer ki bana göre bir tanım bu; adamı yatağa yatırdıktan sonra adamın ayak başparmaklarını yalayarak işe başlaman sana bir şey kaybettirmez. iğrençlik olarak görme, her ne kadar tiksiniyor gibi yapsan da adam senin ayaklarını yaladığında zevk alıyorsun canım kendini kandırma.

    adama dokun, parmak uçların adamın vücudunda gezsin, ürpersin herif azıcık. karnını öp adamın, öperek dudaklarına kadar çık. sonrasında o ipleri eline alır zaten. ama yap birşeyler yap kadın nolur be.

    şimdi "am buldu bunamasın" diye düşünen kadınlarımız olacaktır ama ben de buna karşılık keşke o yarrağı sana sokmasaymış demek istiyorum. sidigit, domalıp içine alırken zevkliydi ama. zaten zevk aldığın tek şey de bu ya domalıp öylece durmak. adam umrunda değil. sonra da o gecenin sabahında ağlarsın.
    • bu neymiş yav, duşa soktun kardeş.