kayıt

sözlükteki mod sevgili geyiği

  1. 5
    (bkz: açılın o mod sevgili benim)

    birileri yazıyor birileri oynuyor. birileri cephe alıyor yine. açıkçası aranızdan sevmediğim birkaç sözlük eskisi var. sevmediğim yazarlar var. sevdiklerim var ve iyi niyetli olup da tanımadıklarım var. kötü niyetli olup tanımadıklarım da var. bunların bir kısmı umrumda değiller. bunlara yönetimsel konularda zırnık hesap vermem. çünkü benim sanal dünyamda bile o yerleri yok.

    geri kalanları için, bir çamur atma, iftira furyasıdır gidiyor. sevgilimin eksilerini artıya çevirmişim, sevgilime hesabımı vermişim, sevgilimi ödüllere aday göstermişim, sevgilime duyuru yetkisi vermişim ki bu fitnenin esas çıkış noktası bu duyuru meselesiydi.

    duyuru meselesi sevgili sözlük admini ayk'ın bizzati isteğiyle yönetim adına yapıldı. ben de yerine getiren kişiydim. yüzü de oradadır. çıkıp da böyle böyle olmadı deyip, beni çürütsün. aynı günün arkasında sevgilime yine benimle ilgili duyuru yetkisi verilmiş, bir moderatör hesabından asla yapılamayacak ve verilemeyecek bir yetkidir kendisi. dolayısıyla benim çok beklediğim bir şey değildi. oldu bir kere, bunlar aslında normal şartlarda baktığımızda masum şeylerdi. ancak burada kötü niyetli yazarların bir kısmı bu duruma tepki gösterdiler. her halukarda da aslında haklarıdır. amma velakin iş sevgilime ve de bana saldırı noktasına gelirse hepinize orada bir durunu çekerim. beni anladığınızı düşünüyorum.

    gelelim ödül mevzusuna, ödül mevzusu benim ucundan bile dahil olmadığım, tdkö ve ayk eliyle admin hesaplarından belirli objektif otomatik filtrelemeler yoluyla oluşturulan bir mevzudur. tamamen sallamasyon bir tanımdı bu, nasıl yaptıklarını halen bilmiyorum. sadece tahmin yürüttüm. ama adamlar yazmışlar işte bunu anlamak bu kadar zor değil. dolayısıyla burada benim sevgilimin nereye aday olduğu beni zerre kadar ilgilendirmiyor. her şeyi geçtim, gerçekten bu sözlüğü sevgilimi ödüllere aday gösterecek kadar ciddiye aldığımı mı düşünüyorsunuz ya da bu kadar aşağılık bir fikri uygulayacağımı mı. kusura bakmayın birilerinin bildiği bir şey varsa ampır ampır iftira atmak yerine çıksınlar konuşsunlar.

    butonlar, hesabı vermek, eksileri artıya çevirmek, bir kere ben kendi ana hesabımı sevgilime verecek tıynette bir insan değilim. bu hiç olmadı. ikincisi, kalan diğer ikisi yine benim mod hesabımla yapabildiğim şeyler değil. buna niye cevap verdiysem bilmiyorum.

    bu açıklamayı beni seven, bilen insanlar için yaptım. onun dışında da göz önüne alacak olanlar olacaktır. ve ısrarla yine tekrar ediyorum iş sevgilimin ve benim olduğum yere geliyor. ve eğlenmek için girdiğim yerde huzur bulamazsam, iş tatsızlaşıp nahoş bir noktaya kaymaya başlarsa bu komünitenin benim için bir anlamı kalmaz zaten kalmadı da.

    son olarak bu sözlüğe ben sizi temsil etmek için gelmedim. benim maaşımı ödemiyorsunuz ki bu sözlükten zaten bir kazancım yok. ben yönetimsel konularla hesabımı birkaç abazana, birkaç ilgi meraklısı ergen kıza vermem. dolayısıyla benim yönetimsel konularda hesap vereceğim tek merci ayk'tır. iyi niyetli olanlarınızı ve makul zekaya sahip olanlarınızı tenzih ederim. bu idari görevi daha fazla sürdürmeyeceğim. kutup sözlük defteri benim için kapanmıştır.


    teşekkür ederim.