kayıt

hayat

  1. 36
    Normal insan olmak


    belli yaşlardan sonra kabul edilen gerçeğimiz, oysa ne hayallerle büyümüştük, kimimiz bir pop star, kimimiz bir film artisti. ve hepimiz bir gün parayı kıracaktık. olmadı malesef bu bunu okuyorsan boştasın ve gerçekten önemli işlerin yok, evet sende normal ve dünyaya hiç bir katkısı olmadan ölecek olan insanlardan birisin. bu katkı dediğim saatlerce vakit harcadığın ofisin değil, günlerce dışarıda gezip sadece verdiğin emeğin yarısı kadar aldığın işin değil. bunlar sadece senini daha çok tüketmene araç olan işler.

    eğer bu yazıyı okuyorsan şuan çıkış saatinin iş yerinde gelmesini bekliyorsun, okuduğun üniversiteye önem vermeden bu boş sosyal medya sitelerinde takılıyorsun demektir.

    evet kardeşlerim bizler bu dünyada hiç bir işe yaramayan varlıklar olarak sanal alemde kah vatan kurtarıyoruz kah çuvalla para kazanan futbolcuları eleştiriyoruz.

    ve bir çoğumuz mutlu değiliz kendimize işe yaramaz olduğumuzu itiraf edemiyoruz. ben ettim, kendimin işe yaramaz olduğunu kabullendim evet bu mutluluk gerçekten. hiç bir zaman bir hastayı kurtaramayacağım bir sanat eseri yaratamayacağım. ve ben öldükten sonra sadece en yakın çevrem umursayacak. bu yazıyı okuyanlar benim gibi boş bir adamı kuyorsanız sizleri de aynı son bekliyor.

    sakın şimdi kalktın işte hayatta her şey istemekten ve inanmaktan geçer gibi kişisel gelişim lafları edeceğimi sanmayın bunlar boş işler size söyleyim bizler hiç bir zaman anlık gaza gelip hayatımıza yön verecek insanlar değiliz o sadece kitaplarda falan oluyor o yüzden okuyoruz çünkü gerçekçi değil