kayıt

8 Kasım 2015 fenerbahçe torku konyaspor maçı

  1. 11
    gene söve söve seyrettiğim bir başka fenerbahçe maçı.

    bir takım gol atmamak için elinden ne geliyorsa onu seyrettik. üstelik bu maçın özelinde iki takımın da arzusu buydu. böylesine gol atmamaktan keyif alan iki takım arasında oynanan maçta da biz taraftar olarak ne kadar sövsek azdır.

    hem souza hem topal ile orta sahaya dizilmek pozisyon üretememekte etkili. bizim orta saha problemimiz ritim eksikliği. orta sahada ozan tufan alper diego, ya da meireles, ozan tufan alper, ya da souza alper ozan tufan gibi isimlerin beraber oynaması gerekiyor. dikkat edilirse iki isim sabit ozan tufan ve alper potuk. çünkü bu iki isim de hem ritimli hem de topla dikine gidebilen isimler. fakat hocanın amacı önce gol yememek.

    avrupa kupalarında oynarken ben aykut kocaman'ın oynattığı ve başarı kazandıran pas oyununu sonuna kadar destekliyorum. fakat ligin kalbur üstü olmayan ekiplerine karşı oynanılan maçlarda hele de kadıköy'de oynanıyorsa mücadele 2 tane çapa ile oynamak kadar gereksiz, ve taraftara kan ağlatan oyuncu ile başlamak kadar yersiz bir iş olamaz.

    bir de volkan şen'in şu kadroda 11 başlaması için ne yapması gerekiyor bilmiyorum. rvp'ye de yazık. adama top gelmiyor sonra kötü oynadı deniliyor.