kayıt

8 Kasım 2015 fenerbahçe torku konyaspor maçı

  1. 8
    yine bir fenerbahçe maçı ve yine izlerken gözlerimizden kanlar akıyor. sanki hiç kanat yokmuş gibi rvp yi sağ kanada hapsetmek ki bu adam ceza sahası içerisinde bitiriciliği ile bilinen bir futbolcu. ikincisi bu adamı başarılı yapan hızı ve fiziğinden ziyade pozisyon alması ve top tekniği iken böylesi bir yerleşim gerçekten (bkz: sike sürülecek akıl) yok dedirtiyor insana. bununla birlikte bir var bir yok tipindeki alperi 11 başlatmak ve alperin yine o savruk salak saçma hareketlerine faullerine şahit olmak da keyif verici. eğer illa ki naniyi oynatmayacam diyorsan bak volkan şen var orda. alperi de iç orta saha olarak kullanırsın. zaten aykut kocaman demiş bu takımda birtek alper top tutabilir ona basın gerisini siktir edin. birtek alperi 3lü sıkıştırıyorlar.

    diegonun yine sıçtığı ancak oynadığı bölge gereği orada diegoyu parçalamaları normaldir. ne kadar kötü oynarsa oynasın benim nazarımda diego bu takımda banko oynaması gereken bir oyuncu. sebebi ise top tutabilecek oyuncular içerisinde kötünün iyisi olması ve hırsıdır.

    ben ciddi ciddi bu kadar ezik fenerbahçeyi görmekten bıktım. kendi evimizde çift ön liberolu genel anlamda ofansif yeteneği az olan oyuncularla başlamak gerçekten yazıktır ya. ya arkadaş gerçekten anlamlandıramıyorum. tamam 4-3-3 oyna ama bu 11 le oynayamazsın. tamam 4-4-2 oyna ama ona göre yerleştir oyuncuları. ha bu kadar ehemmiyetli olucam diyorsan 4-3-1-2 oyna gökhan gönül ve hasan ali/caner ikilisine hücum oynamalarını iste rvp ile ferdiyi merkeze yapıştır. diego bir adım geride olsun. ne bileyim 4-2-3-1 oyna ama bu sefer iki orijin kanat ile çık rvp yi de göm araya. basıp geçelim. ama bir diziliş seçip ona en uygun olmayan kadroyu nasıl çıkartıyorsunuz yahu. şu maçı bu taktikle alsak da almasak da fikrim değişmeyecek.