kayıt

Sözlüğün karanlık sokaklarında tacize uğramak

  1. 1
    Birkaç gün önce başıma gelen terbiyesiz bir olay bu efendim. Sol framede geziniyordum her sözlüğe uğradığımda yaptığım gibi. Sonrki sayfalara doğru yol almaya başladım. Bir sonraki... Bir sonraki... Derken framede kayboldum. Kapkaranlık bir yerde yalnızdım. Üşüyordum. Korkmuştum. Bir çıkış yolu arıyordum.

    İmdat... İmdat... Diye bağırdım.
    O sırada kırmızı tuborg başlığından yeni çıkmış iki yazar yaklaştı. Erol taş kahkahasını duymaya başladım. Tipleri hiç de insancıl değildi. Yaklaşıyorlardı... Yaklaşıyorlardı... Ve yaklaşmışlardı En sonunda.

    Kayıp mı oldun yavrum hahahaha dedi nicki uzun olan. Öteki küçük nickli olan ise ağzını siliyordu. Salyası akmış besbelli. Sonra arkama baktım. Korkuyordum. Kısa nickli ellerimden yakalamıştı bile.
    Biraz eğlenelim mi? İri memeli başlığında dedi. Korkmuştum. Sadece hayır şeklinde başımı sallayabiliyordum. Kimseler ortalıkta yoktu. O sırada Uzun nickli olan nickinin bağlarını çözüyordu. Sonra yakışıklı beyaz atlı bir admin yaklaştı ve beni kurtardı. Klavyesi ile ikisini birden banladı. Kurtulmuştum. Ama gerçekten de kurtulmuş muydum?
    bu sadece bir başlangıçtı...