kayıt

22 ekim 2015 fenerbahçe ajax maçı

  1. 8
    şu kadronun ancak böyle bir golle kazanabilecek kadar rezalet bir futbol oynatmayı başarabilen teknik adama saygılar şelale dediğim maç.

    takımı salıverse gidin ve oynayın dese, bu kadar kötü hücum edemez emin olun. öncelikle ben puan kaybı yaşarız diye düşünüyordum, sözümü geri aldım. bunu söylerken kayserispor karşısında oynanan " şey "i ölçek almıştım. herhalde o maçtaki " şey " en alt nokta olacak ki dün biraz kıpırdandılar. kıpırdanınca da işte iyi oynuyormuş gibi göründük.

    ajax bitmiş!!! ismini, şöhretini, tarihini hak etmeyen bir takıma dönüşmüş. sürekli oyuncu satarak büyük kulüp olunamaz tabi. bu zayıf ve genç kadro karşısında tek kale oynuyor gibi görünsek de üretemiyoruz arkadaş. çizgiden çıkan bir top ve rvp'nin altı pas içerisinde vurduğu topta devleşen kalecinin pozisyonu dışında bir şey göremedik zaten. bu sene bir de inadını pas yaparak korner kullanmak gibi uyuz bir işe giriştiler. takım bu kadar uzun adam varken - ba, kjaer, fernandao, souza, topal, rvp - inadını paslaşarak kullanır olduk bu kornerleri... hiç ama hiç anlamıyorum bu işi.

    bu taraftar bu kötü futbolu izlemeyi hak etmiyor. bize sabır sabır sabır denildi, taraftar daha ne kadar sabredecek bilmiyorum. taş olsak çatlarız.