kayıt

galatasaray taraftarı

  1. 21
    ligde lider, şampiyonlar liginde çeyrek final oynayan futbol takımının taraftarı.

    o kadar seviyorum ki başarıyı küçümseyen tipleri. şampiyonlar liginin en kolay gruplarından birinde ilk iki maçta puan alamayınca ''aha sıfır çekecek sefiller ehehe'' diyen marabalarla doldu mu güzel kardeşim sosyal medya? doldu. bu sözlük de dahildir büyük ihtimal bütün sözlüklerde alay konusuydu galatasaray. biri manchester united olmak üzere son üç maçı kazandı bu takım ve gruptan çıktı. öyle sizin taşak geçerken söylediğiniz gibi de dream team değildi bu takım. schalke ilk maçta avantajla almanya'ya dönüp ikinci maçtan birkaç gün önce de dortmund'u devirince ''aha tarihi fark geliyor ehehe'' diye eğlendiniz mi? eğlendiniz. almanya'da çocuğu koyunca biz sevindik, siz ''eksiklerle dolu almanya dördüncüsü'' deyip o bize fark atacak schalke'yi küçümsediniz. evet çeyrek finale kaldığımız için mutluyuz. çünkü 10 senedir böyle maçların hasretini çekiyoruz, şampiyonlar ligi müziğini duymak istiyoruz, hafta içi star'ı açıp sabri ugan'ın maçımızı anlatmasını istiyoruz. drogba'nın, burak yılmaz'ın, hamit altıntop'un demeçleri uefa.com'da manşet olurken müsade et de gurur duyalım şu tablodan. bizim haricimizde türkiye'den bahsederken ''şu takım men edildi, şu takım ihrac edildi'' haberlerini geçiyor adamlar. az insan olun saygı duyun amk.

    kızınca kızdı oluyorsun sonra. dünyanın en kolay işi lan şu küçümsemek. hadi fenerbahçe'yi küçümseyelim şimdi. gruplarda saçma sapan maçlar oynadılar, şansla çıktılar, sikimsonik iki takımı yenip çeyrek final oynadılar, zaten üç aydır maç kazanamayan, eksiklerle dolu lazio'yu eliyorlar şimdi. zaten şikeci bunlar. al bak senin kadar zeki oldum, süper tespitler yaptım harcadım fener'in başarısını. bu mu lan sizin futbola bakışınız?

    avrupa fatihi lafına takılmış. 30 senedir kullanılan laf lan bu. bu sene çeyrek finale kaldık diye mi üretildi sanıyosun? galatasaray dediğin ülke olarak san marino ayarında maçlar çıkardığımız dönem avrupa'da yarı final görmüş, manchester united'ı elemiş, romario'lu koeman'lı barcelona'yı yenmiş , juventus'la juventus'ken kapışmış, türkiye için rüya iken avrupa'dan iki tane kupayla dönmüş. tüm bunlar olurken de bizler avrupa fatihi dedik bu takıma haklı olarak. bayern hariç büyük takım kalmamış la liga ve ingiltere haricinde. allah hallah. biz en büyüklerle kapıştığımız dönemleri de yaşadık la niye bu kadar öfke yaptın?

    bizim duyduğumuz heyecanı siz göt kalkması olarak algılayabilirsiniz çok normal. yaşamadınız, görmediniz. ama biz bazı şeylerin tekrarının umudundayız. avrupa'da sikimsonik takımları yenip iki tur atlayınca kendinizi dev sanarken biz bismillah dedik real madrid'e kadar geldik. ve henüz başlangıç bu. ''kümede kal galatasaray'' makarasından çıkıp iki sene bu noktaya geldi bu takım. bir de beş sene sonrası var bu işin.