kayıt

kanser

  1. 7
    az önce dedemde bulunduğunu öğrendiğim hastalık. doktor kemiklere kadar yayıldığını söylemiş. henüz dedeme ve babaanneme söyleyememiş kimse durumu. sanırım kendisi bir şeylerin farkında günlerdir bir durgunluk var üstünde. 86 yaşında olup bu kadar enerjik olan birisini tanımadım ben daha. fakat o enerjinin yerini durgunluk almış. hayatımda ilk defa bu kadar mutsuz hissettim kendimi.

    yakıştıramıyorum hiç bu hastalığı ona. her zaman çok sağlıklıydı. prostat ve astım dışında hiçbir hastalığı yoktu. o yaşta adamın benim kadar saçı var lan. hiç mi dökülmez saçı? bir tane dişi çürümemiş adamın daha. yediği her şeye aşırı dikkat eder. benden sağlıklıdır yemin ederim. daha 2 ay önce ağaç tepesinde görüp "ulan bu adam hepimizi gömer şuna bak" demiştim. demez olaydım.

    o kadar alıştım ki ben onu her gün görmeye yokluğunda ne yapacağımı kestiremiyorum. her karışında emeği bulunan bahçede nasıl adım atacağım bilmiyorum. tek temennim en kısa zamanda şu lanet hastalığı atlatması ve son zamanlarda en çok istediği şeyi* yaptığımı görmesi.