kayıt

ilk seks

  1. 4
    daima hatırlanacak olandır.

    19 yaşına kadar kendini sevdiği kadına saklayan erkeklerdendim. meğer 1 sene daha beklesem beklememin bir anlamı olacak, sevdiğim kadına saklanma fantezim gerçekleşecekti. neyse ki 19 yaşında bir akıllılık edip, lan öküz gibi içiyorum, gayet boktan giden bir hayatım var, üstelik berkecanlar bu asfaltlarda drift atarken ben kitaplara sığınıp bir acayip adam suphi gibi takılıyorum, bazen sen bile çıkmak istiyorsun artık kendinden, sevdiğin kız seni hayli hayli terk eder, seviş haco diyerek, biraz da kuzenin gazıyla kıbrıs'ın bir gece kulübünde soluğu aldım.

    etkilenemediğim striptiz şovunu izleyip, etkilenmiş taklidi yapmam gerektiğini düşündüm. çok acayip bir ortam lan. neticede sanat icra ediyor ve senin beğendiğini belli etmen için alkışlamak gibi bir olayın olamaz, tek yapabileceğin öyle salya akıtarak bakmak.

    avımın beni seçmesini bekledim, seçti. odaya girdiğimizde telaşımı fark etti. bacaklarım titriyordu. kılıcımı ilk sapladım o an erkek olduğumu daha fazla hissediyor, moldovya steplerinde at koşturuyordum.

    lakin kazanılan bir zaferin sarhoşluğu, yanınızda uyuyan sevdicek izlenirken yaşanıyormuş, çok sonra fark ettim.