kayıt

starbucks

  1. 18
    Tikkylikle, avamlıkla, gösteriçi olmakla ne alakası olduğunu bir türlü anlayamadığım kahveci. Bilimum starbuckslara gitmeyi çok seviyorum. Çünkü kahve dünyası, kahve deryası, kahve diyarı ve türevleri gibi çok afedersiniz bok gibi içecekler üreten pek çok yerden kazıklanarak kahve ve benzeri şeyler içmekten hoşlanmıyorum.
    starbucks dediğiniz şey sıradan bir cafe. yani gittiğin başka bir cafeden farkı yok. orada da çay içebiliyorsun. orada da kahve içebiliyorsun. ya da benim gibi kahveyi midesi pek de hazmetmeyen biriysen her gittiğinde farklı şeyler içebiliyorsun. adam gibi seninle ilgilenen insanlar çalışıyor burada. benim gibi gıcık bir müşterinin bile "ay öyle olsun, yok böyle olsun" gibi saçma sapan isteklerine bile sonsuz bir sabırla cevap verebiliyor adamlar.
    dükkana girdiğinde kokusu bile insanın hoşuna gidiyor.
    özetle gidiyorsun içeceğin ya da yiyeceğin ne varsa alıyorsun. akabinde yayılıyorsun koltuğa. hadi bir şey sipariş et diye gözünün içine bakan garsonlarla kesişmek zorunda kalmıyorsun. ondan sonrası ister sohbet muhabbet, ister kitap okumaca, ister internette dolanmaca..
    kimseye sıtarbaksa gitti ya da gitmedi diye madalya takmıyorlar be canısı..