kayıt

eş cinsellik hastalıktır

  1. 10
    Selamın aleyküm gençler. Bi eşcinsel, bi ibne, bi lezbiyen, bi ablacı, bi sevici olarak ben sizi biraz aydınlatayım. Öncelikle ne kör topal, ne çirkin, ne iki kelimeyi bir araya getiremeyen bir insanım. Örneğin ben Erkek bulamadığım için eşcinsel olmadım. Ya da çocukluğumda tacize uğramadım. Her hangi bir fallik dönem travmam yok. Annem babam gayet aydın insanlar, bu tarz en ufak bir durum olsa saniyesinde sezerlerdi. Baba travmam yok. Erkeklerden nefret etmiyorum. Aksine gayet seviyorum onları. Onlar da beni seviyorlar. Özellikle içlerinden bazıları çok güzel sevdiler beni. Neyse. Hormonal olarak en ufak bir bozukluğum yok. Adet düzenim bile şaşmaz. Sistemik rahatsızlıklarım yüzünden düzenli olarak doktor kontrolünde olan bir insanım. Amma velakin eşcinselim. Ne izlediğim bir filmden etkilendim, ne erkek arkadaşımdan kazık yedim, ne hormonlarım düzensiz, ne de psikolojim bozuk. Sadece böyleyim. Hasta değilim. Sen heteroseksüel olmayı seçtin mi? Ne zaman fark ettin heteroseksüel olduğunu gibi bir cümle kurdum mu ben hiç sana? Peki ya ben seni anormal olarak görüyorsam? Bunu ne yapacağız?
    Bak güzel kardeşim, dünya sağlık örgütü eşcinselliğin hastalık olarak görülmesine savaş açalı on yıllar oldu haberin var mı? Keza senin o kapağı atmak için elinden geleni ardına koymayacağın medeni ülkeler eşcinsel insanlara karşı söylenen en ufak kötü sözü bile suç sayıyor, haberin var mı? Bilimsel araştırmalara göre eşcinsel ebeveynler ile büyüyen çocuklar çok daha sağlıklı bir ruhsal gelişime sahip oluyorlar, haberin var mı?
    Yok.
    ha her şeyi geçelim, elinde kalan son kozun olan üreme mevzusuna. Bak canısı, insanlar kısır olabiliyor biliyor musun? Bu insanların cinsel hayatları da sürüyor. Senin elinde bu kadar basit bir madde varken sen hala bana gelmiş üreme diyorsun. E denizatının da erkeği hamile kalıyor, nabayım yani iğrenç denizatları diye denizatlarını mı öldüreyim?
    Ulan o kadar hapsolmuşsun ki etrafındaki heteroseksist düzene, senden farklı her şeyi hasta, arızalı, ucube olarak görmekten başka bir çaren yok. Sen ne zaman insanların yönelimleri, cinsiyet kimlikleri ile ilgili akıl mantık çerçevesinde düşünmeye başlarsın, işte o zaman eşcinselliğin hastalık olmadığını anlarsın güzel kardeşim. Daha çok yolun var senin, çok.